vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorial5 greșeli de evitat atunci când cumperi încălțăminte copii

5 greșeli de evitat atunci când cumperi încălțăminte copii

Cauți cei mai buni pantofi pentru copilul tău? Nu sunt întotdeauna cei pe care și le dorește, din păcate. Cu toate acestea, este posibil să faci anumite compromisuri și să alegi pantoful care va fi pe cât de frumos, pe atât de confortabil! Iată câteva greșeli de evitat atunci când faceți cumpărături pentru întoarcerea la școală.

Uităm să testăm călcâiul

Călcâiul unui pantof bun pentru copii ar trebui să fie suficient de ferm pentru a susține piciorul. Pentru a testa flexibilitatea, strângeți de ambele părți ale călcâiului. Acest lucru nu trebuie să coboare sau să se lase. De asemenea, asigurați-vă că oferă un anumit confort cu căptușeală ușoară. Fie că achiziționați sandale sau adidași fete sau băieți, trebuie mereu să faceți acest test când cumpărați încălțăminte copii.

Alegem un model la modă în loc de unul durabil, rezistent

Da, poate fi tentant să alegi un pantof pentru copil care se potrivește cu tendințele. Pe de altă parte, asigurați-vă că îndeplinește majoritatea criteriilor menționate în acest articol. Mai mulți pantofi sunt prezentați ca fiind la modă, dar nu vor fi foarte rezistenți. Asigurați-vă că acordați prioritate calității față de cel mai recent model la modă. Când vine vorba de adidași fete sau băieți, acestea nu prea se demodează și, de asemenea, sunt multe firme care produc încălțăminte copii simplă, dar de calitate, pentru care puteți opta.

Adidasi fete vezi ofertele zilei pe Emag!

Neglijăm flexibilitatea

Talpa pantofului unui copil nu trebuie să fie prea moale sau prea tare. Pentru a vă asigura că oferă flexibilitatea necesară, încercați să îl răsuciți. Talpa nu ar trebui să se poată răsuci. Flexibilitatea poate fi un lucru bun în cazul în care alegeți adidași fete sau băieți, pentru că aceste tipuri de încălțăminte copii trebuie să fie ușor flexibile. Atenție, însă, ca talpa să nu fie totuși foarte flexibilă și subțire. Talpa copilului are nevoie în continuare de susținere.

Uităm să ne gândim la lățimea pantofilor

Fiecare picior este diferit, deci asigură-te că cunoști bine piciorul copilului tău. Fiecare marcă oferă lățimi diferite. Pentru a testa dacă lățimea pantofului este corectă, ar trebui să poți îndoi puțin pantoful în lateral și să nu simți imediat piciorul. Pentru partea din față a pantofului, copilul ar trebui să își poată mișca degetele confortabil în sus și în jos.

Nu verificăm mărimea pantofilor

Acesta este probabil primul factor la care te uiți atunci când alegi incaltaminte pentru copil, gen pantofi. Ai grijă la pantofii prea mari sau prea mici. Cum să găsiți dimensiunea ideală? Ar trebui să puteți plasa un deget la capătul degetelor de la picioare în pantof, astfel încât să apăsați pe vârf fără a simți degetele de la picioare.

Aceleași sfaturi menționate mai sus se aplică și atunci când vine vorba de alegerea unui pantof pentru un copil care începe școala . Trebuie să te gândești că își va purta pantofii toată ziua pentru a face o varietate de activități. Este deci mai bine să favorizați un pantof din materiale destul de rezistente și care ține bine piciorul, adică un pantof cu clemă, șireturi sau Velcro. Trebuie evitați pantofii la modă precum balerinii și pantofii de tip Converse. Acești pantofi au tălpi plate și este mai bine să alegi pantofi a căror talpă este puțin mai groasă la călcâi. Acest lucru poate ajuta la prevenirea durerilor de călcâi și a tendinitei. Puteți opta pentru adidați fete sau băieți care sunt foarte confortabili și rezistenți, protejează piciorul celui mic și îi permite să se miște ușor indiferent de activitatea pe care o face.

Copilul se naște cu picioarele plate și arcul lor se formează treptat pe măsură ce picioarele le cresc. Prin urmare, nu este util să consultați pentru picioarele plate înainte de vârsta de 3 ani. Dupa 3 ani, este posibil ca copilul să aibă în continuare picioarele plate fără ca acest lucru să fie îngrijorător. Dacă cel mic se plânge de dureri la picioare, merge încet, obosește repede atunci când merge etc. atunci ar trebui să consultați un podiatru.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...