spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAdvertorialCompania Caretta continuă extinderea națională cu inaugurarea showroom-ului din Botoșani!

Compania Caretta continuă extinderea națională cu inaugurarea showroom-ului din Botoșani!

Compania Caretta, unul dintre principalii producători naționali de acoperișuri, a inaugurat al doilea showroom Caretta, conform planului de extindere națională planificat pentru anul 2022.

“Showroom-ul inaugurat astăzi este o încununare a parteneriatului  cu Caretta de peste 8 ani de zile.

Caretta este un brand românesc consacrat, ce răspunde celor mai exigente cerințe ale clienților noștri. În acest parteneriat,  beneficiem de consultanță profesionistă, produse inovatoare și  promptitudine. ”  declară Cătălin Susanu, partener showroom Caretta, Botoșani.

Continuăm planul de extindere națională, prin reamenajarea showroom-ului  din Botoșani. 

Acest concept nou de showroom susține reconfigurarea arhitecturii de brand Caretta pe care am demarat-o la începutul acestui an, remarcându-se printr-o suprafață generoasă de expunere a diversității de garduri și sisteme complete de acoperiș.”  declară Dan Marcu, director dezvoltare Caretta.

Clienții vor beneficia de consilierea profesionistă a partenerilor noștri și se pot bucura de prețuri promoționale, până pe 31 mai 2022.”  declară Cătălina Florea, Marketing Manager Caretta.

Showroom-ul Caretta este localizat, în Botoșani, pe DN29 – Calea Sucevei.

Caretta este unul dintre  principalii producători de sisteme complete pentru acoperișuri din țiglă metalică, din România.

Compania este prezentă pe piață din 2006, activând cu trei divizii importante: acoperișuri, garduri și produse industriale.

 Mai multe detalii: www.caretta.ro

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.9 ° C
13.9 °
11.6 °
87 %
2.7kmh
100 %
mie
18 °
joi
20 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...