marți, iulie 5, 2022
AcasăAdvertorialRomânii sunt înnebuniți după jocurile de păcănele cu Egiptul Antic

Românii sunt înnebuniți după jocurile de păcănele cu Egiptul Antic

Jocurile cu tematică inspirată din Egiptul Antic sunt printre cele mai jucate de români, potrivit topurilor publicate de site-urile care scriu despre cazinouri online. Dincolo de grafica modernă a multora dintre ele și de efectele sonore care întrețin suspansul, păcănelele din categoria menționată atrag prin funcțiile speciale care potențează emoțiile jucătorului, pentru că pot aduce câștiguri substanțiale.

Aceste păcănele cazinou au câteva simboluri comune, precum faraoni, Cleopatra, pisici (care în Egiptul Antic erau animale sacre), artefacte, papirusuri și cărți în care se află formule magice care pot chiar învia morții. În multe sloturi de acest tip, jucătorul este în rolul unui explorator care înfruntă diverse primejdii pentru a găsi comori legendare.

Iată zece păcănele cu Egiptul Antic pe care ți le recomandăm, dacă vrei să te distrezi într-un cazinou de pe internet:

RAMSES BOOK. RESPINS OF THE AMUN RE

Cartea lui Ramses este simbol Wild, care ajută la formarea combinațiilor câștigătoare. Pe lângă simbolurile reprezentând trei pisici negre, un vultur, pe Ramses, piatra de mormânt cu hieroglife sau floarea, există și pictograme cu premii în bani cash, plus pictograme reprezentând jackpoturile jocului (care sunt fixe):  Big (50 x miza), Mega (100 x miza), Monster (200 x miza), Legendary (500 x miza) și Super Ra (1.500 x miza). Miza minimă este de 1 leu (o fisă de 0,10 lei pentru fiecare din cele 10 linii de plată).

RISE OF EGYPT

Trei pictograme reprezentând piramida de aur inițiază secvența de 12 rotiri gratuite în care fiecare apariție pe role a simbolului Wild expandabil (pisica de aur cu sceptru) îți oferă o rotire suplimentară. De asemenea, atunci când apare Wild-ul, simbolurile cu valoare mică sunt transformate în unele care plătesc bine. Cel mai valoros simbol este scarabeul de aur cu piatră prețioasă roșie.

BEAT THE BEAST. MIGHTY SPHINX

Locul pisicii este luat de Sfinx, care apare în diverse ipostaze. Una dintre reprezentări (Sphinx Emblem) joacă dublu rol, de Wild și de Scatter. Trei astfel de pictograme declanșează Jocul Bonus, constând în 10 rotiri gratuite, în care unul dintre simbolurile cu plată medie este transformat în Wild. În timpul secvenței, dacă pe role se opresc trei Sphinx Emblem, primești 5 rotiri suplimentare. La începutul fiecărei rotiri gratuite, pe role deja vor fi între 1 și 3 astfel de pictograme.

TEMPLE CATS

Evident, tema acestui joc se concentrează asupra simbolisticii pisicii, care apare în mai multe pictograme. Nu lipsește nici Cleopatra, care are părul aranjat sub formă de urechi de pisică. Ea este și cea mai valoroasă pictogramă, plătind de până la 500 de ori miza rotirii norocoase. Cele două pisici negre care stau spate în spate sunt simbol Wild și Scatter în același timp. În rol de Scatter, ele declanșează 10 rotiri gratuite cu Wild expandabil.

LARA CROFT. TEMPLE OF TOMBS

Este inspirat din seria de filme „Lara Croft”, în care a strălucit Angelina Jolie. Slotul are 243 de linii de plată, multiplicatori, Free Spins, plus un jackpot care poate ajunge la 5.000 x miza. Premiul maxim este obținut în cazul în care colecționezi suficient monezi de aur care au pe ele un scarabeu, într-o singură rundă. De asemenea, este un joc cu câștiguri în cascadă, pictogramele care formează o combinație câștigătoare dispărând și fiind înlocuite de altele în aceea învârtire.

GEM QUEEN

Regina pietrelor prețioase, care are pe cap o cobră de aur, este simbol Wild. Cea mai importantă funcție a acestui slot este cea inițiată prin oprirea pe ecran a trei pictograme „Free Games”. Orice câștig din jocul de bază sau din seria rundelor gratuite declanșează secvența rolelor care se prăbușesc, aducând câștiguri multiple într-o rundă. În rundele gratuite, fiecare câștig consecutiv crește multiplicatorul cu o unitate.

LEGACY OF EGYPT

Lupul, crocodilul, vulturul și pisica sunt prezentați precum niște faraoni, alături de zeitățile clasice ale Egiptului Antic. Când minim trei piramide se opresc pe ecran, roata Zeilor acordă până la 20 de rotiri gratuite cu multiplicator diferit (x3, x4 sau x5). Scarabeul nu este un simbol obișnuit, ca în alte jocuri, ci are puteri de Wild. În timpul serie de învârtiri gratuite simbolul Scatter (piramida) se comportă și el tot ca Wild, astfel că sunt șanse mari de a obține câștig.

CAT WILDE AND THE DOOM OF THE DEAD

Exploratoarea Cat Wilde este neînfricată și se aventurează în mormintele regilor morți pentru a găsi comorile despre care a citit în cărțile antice. Pictogramele faraonilor te sperie, fiind mumii sau schelete în veșminte tradiționale, dar îți mai vine inima la loc atunci când vezi că îți aduc câștig, fiecare dintre cele reprezentări reprezentând un Wild expandabil cu anumite caracteristici. Busola este simbol Scatter și inițiază rotiri gratuite

SOLAR GOD

Scarabeul este cel mai spectaculos simbol din acest joc, multiplicându-se într-un număr aleator de Wild-uri pe ecran. Dacă se combină cu simbolul Bonus (piramida care apare pe rola 1), atunci se pornesc 10 rotiri gratuite în timpul cărora Wild-urile acumulate rămân pe ecran. Dacă ai noroc ca în secvența Free Spins să mai apară o piramidă, atunci obții rotiri suplimentare. Un ecran plin cu scarabei înseamnă un jackpot de 500 de ori miza rotirii.

BOOK OF DEAD

Din selecția noastră nu putea lipsi „Book of Dea”, unul dintre cele mai populare sloturi în general. De data asta, ajungi în interiorul piramidelor cu ajutorul lui Rich Wilde, despre care nu știm sigur dacă este rudă cu Cat Wilde, sau dacă numele său a fost inspirat de simbolul Wild. În fine, cea mai importantă funcție specială e reprezentată de secvența de rotiri gratuite, declanșată de minim trei exemplare ale Cărții Morților, care are pe copertă un scarabeu. În timpul seriei, unul dintre simbolurile obișnuite devine Wild expandabil.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
33.9 ° C
36.2 °
32.2 °
27 %
0.3kmh
7 %
mar
35 °
mie
33 °
joi
26 °
vin
30 °
sâm
24 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9446

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

După ce se repară se sparge din nou, cam în două zile. Dacă tot s-au învățat șoferii cu  traseul.

EDITORIAL

S-au afișat rezultatele finale. Și la Evaluarea Națională, și la Bacalaureat. Și cu ocazia asta am putut constata că ministrul Educației este specialist în...

EPIGRAMA ZILEI

Prețurile post covid S-au suit toate-n rapid Numai contul meu bancar N-a prins loc nici în marfar... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...