vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialCele mai populare păcănele online cu Jackpot în 2022

Cele mai populare păcănele online cu Jackpot în 2022

Joci la păcănele pentru distracție, dar nu se poate să nu te gândești și la un câștig care îți poate schimba viața. Un asemenea câștig este adus de un jackpot de cel mai înalt nivel, astfel că sloturile care au o asemenea funcție specială sunt printre cele mai căutate.

În unele cazuri, jackpotul poate fi declanșat numai de rotirile pe bani reali. Există, însă, și jocuri în care marele premiu poate fi obținut în urma unei învârtiri a cărei miză provine dintr-un bonus casino.

Sunt două tipuri de jackpot: fix și progresiv. Cel fix are aceeași valoare indiferent de mizele jucate și de momentul în care a fost acordat. Cel progresiv crește pe secundă ce trece, în fondul de premiere fiind virat un procent din fiecare miză plasată.

Cele mai populare păcănele online cu Jackpot în 2022 sunt următoarele:

DOCTOR ELECTRO

Un savant excentric apare în variantă animată în stânga ecranului, dar și pe grilă. În jocul de bază sunt 5 role și 4 rânduri, dar există posibilitatea ca numărul de rânduri să se mărească la 7. Acest lucru se întâmplă atunci când pe ecran se opresc minim trei simboluri Expansiune (o armă cu laser). Tot atunci se declanșează și funcția Hyperspin, care constă în rotiri suplimentare.

O secvență de opt rotiri gratuite este inițiată și de trei simboluri Bonus, care asigură și o dublare a câștigurilor. Alături de Doctorul Electro, alte simboluri importante sunt maimuța pe care savantul face experimente și creierul robotizat. Slotul prezintă până la 16.807 de combinații posibile de plată și două jackpoturi fixe, unul de aur și altul de platină.

CONGO CASH

Este un slot cu tematică africană, simbolurile reprezentând animale care compun fauna din Congo: gorilă, urangutan, jaguar, koala, broască. Acest stat este celebru și prin zăcămintele de pietre prețioase, astfel că diamantele joacă un rol central. Din diamant obișnuit este simbol Wild, care substituie orice alt simbol atunci când se poate forma o combinație câștigătoare.

Deasupra grilei cad diamante care conțin fie premii în bani cash (până la 600 de lei), fie rotiri gratuite (până la 20), fie unul dintre cele trei jackpoturi fixe: minor, major și grand. Când două simboluri Fluture se opresc pe rolele 1 și 5, în combinație cu minim un simbol Congo Cash (care poate apărea pe rolele 2, 3 și 4) este câștigată valoarea diamantului de deasupra rolei pe care se află Congo Cash. La fiecare rotire se pot colecta până la 3 diamante. Sunt rare rotirile în care nu apare simbolul Congo Cash.

SPEED CASH

Spre deosebire de sloturile de mai sus, acesta este un joc cu jackpot progresiv, pe care îl câștigi dacă pe unica linie de plată se aliniază trei exemplare are mașinii roșii de curse. Mașina este și simbol Wild, o singură pictogramă de acest tip acordând un câștig. În dreapta ecranului există un tabel de plată, în care sunt afișate toate combinațiile câștigătoare.

Mecanismul este mai rar întâlnit la sloturile moderne: trei role și un singur rând pe care se pot forma câștiguri: linia care taie orizontal ecranul. Toate cele trei simboluri trebuie să se oprească pe linie pentru a se obține un câștig. După ce jackpotul este câștigat, se repornește de la echivalentul a 1.000 de euro.

JACKPOT 6000

Accentul se pune pe jocurile de lumini și de sunete, ca la aparatele din cazinourile terestre. Sunt 3 role, 3 rânduri și 5 linii de plată pe care se opresc stele, clopoței, struguri, lămâi și cireșe. Cel mai important simbol din acest slot este jokerul, care este simbol Wild și mai îndeplinește o funcție foarte importantă: minim 2 jokeri declanșează modul Supermeter, în cadrul căruia sunt acordate premii surpriză între 20 și 6000 de fise (valoarea jackpotului). Steaua este cea mai valoroasă dintre pictogramele „obișnuite”, plătind până la 100 de fise.

ATLANTEAN TREASURES

Beneficiază de jackpot progresiv Mega Moolah, cel care a acordat premii record de-a lungul timpului. Sunt patru praguri ale jackpotului: mini, minor, major și mega. Simbolurile sunt pești viu colorați, plante marine, căluți de mare, steluțe de mare, șeptari și BAR. Sirena este Wild expandabil pe toată rola care, în plus, oferă și o rotire suplimentară.

În timp ce joci, vei observa că unele simboluri vin cu niște perle care se desprind și se duc în „gura” unei scoici. Ei bine, aceste perle îți pot aduce jackpotul. O dată declanșată funcția, vei învârti de o roată pentru a afla care este nivelul premiului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...