vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialUltimele noutăți în materie de genți de mână pentru femei

Ultimele noutăți în materie de genți de mână pentru femei

Atunci când vorbim despre genți acestea nu mai sunt de mult timp doar o necesitate, ci sunt accesorii care definesc ținuta, care îți reprezintă stilul și care te pun în valoare. Dacă inițial gențile aveau un rol util, acestea fiind necesare pentru a-ți transporta lucrurile, acum au devenit accesorii indispensabile, însă și pentru felul în care pun o ținută în valoare. Alegerea genții potrivite poate face dintr-o ținută banală, una foarte stilată și la modă.

Ce fel de genți se poartă?

Alegerea genții se face în funcție de ținuta ta și de cât de multe lucruri ai de transportat. Astfel că pentru o ținută elegantă poți să alegi o geantă de umăr, micuță, în care este spațiu pentru telefon, card și poate chei, însă cu aceasta nu vei căra multe lucruri. Gențile de umăr de obicei sunt elegante, din piele sau din materiale textile cu sclipici sau paiete, și au curea lungă pentru a putea fi purtate comod. Cureaua poate fi din piele sau lanț metalic.

Vei găsi o varietate de modele dacă vizitezi https://www.epantofi.ro/guess.html, de unde poți alege geanta potrivită pentru tine. Dacă dorești o geantă mai practică, care să fie încăpătoare pentru mai multe lucruri, atunci ar trebui să te îndrepți către modelele casual. Aceste genți casual pot fi de tip poștaș, sau pur și simplu genți de umăr de dimensiuni mai mari, și chiar genți care se pot transforma în rucsac. În funcție de ținuta aleasă vei alege culoare și materialul din care geanta pe care o porți este fabricată.

Female nails with red nail polish and a beautiful black handbag

Ce fel de materiale sunt folosite în fabricarea genților?

Bineînțeles că pe primul loc în topul preferințelor atunci când vorbim despre materialele din care sunt fabricate gențile se află pielea naturală. Acesta, în afara faptului că denotă eleganță și rafinament, este și rezistentă în timp. Modelele pe care le găsești pe https://www.epantofi.ro/posete.html sunt de cele mai multe ori din piele naturală. Dacă însă mizezi pe protecția animalelor și ești genul de persoană prietenoasă cu mediul,atunci te poți îndrepta către gențile din piele ecologică. Acesta poate să arate la fel de bine ca pielea naturală, însă în timp își poate pierde din proprietăți.

Alte materiale folosite sunt cele textile, de la pânză pentru gențile lejere din ținutele de vară, până la fâș pentru gențile sport. Este de preferat ca materialele folosite în fabricarea genților să fie impermeabile, pentru a proteja cât mai bine lucrurile tale. Foarte la modă sunt și gențile din materiale naturale, precum bambus, trestie sau chiar lemn. Gențile împletite din frunze uscate sunt extrem de căutate atunci când vrei să îți definești o ținută veselă de vară, sau chiar atunci când cauți o geantă pentru plajă.

Întreținerea genților

La fel ca toate accesoriile tale, gențile au nevoie de îngrijire optimă pentru a-și păstra calitățile. De aceea este recomandat ca atunci când le depozitezi să acorzi atenție faptului că este nevoie de un spațiu aerisit și fărp umezeală. De asemenea, dacă dorești ca acestea să își păstreze forma te poți folosi de hârtie pentru a umple geanta atunci când nu o porți. Verifică conținutul cu atenție înainte de a o depozita pentru a nu uita în geantă anumite lucruri care se deteriorează în timp sau în anumite condiții, cum ar fi alimente sau cosmetice. Acestea pot afecta iremediabil gențile.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.9 ° C
11.6 °
8.3 °
63 %
1.3kmh
31 %
joi
9 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...