marți, august 16, 2022
AcasăAdvertorialNu mai înfofoliți bebelușii! Sunt necesare șosete bumbac bebeluși pe perioada verii?

Nu mai înfofoliți bebelușii! Sunt necesare șosete bumbac bebeluși pe perioada verii?

Orice părinte se simte confuz la un moment dat despre ce ar fi mai bine să facă pentru propriul copil. Uneori din teamă, uneori din extra precauție preferă să știe că și-a luat toate măsurile de precauție. Sunt însă necesari șosete bumbac bebeluși?

Când vine vorba de sosete bumbac bebelusi taberele se împart în două, ca de fiecare dată de altfel. Când sunt necesare, când sunt prea mult?

Șosetele, substitut al încălțămintei

Există și această tendință în rândul părinților. Ascultă sfatul podologilor pediatri și preferă să își lase copiii cât mai mult fără încălțăminte, ba chiar încurajează să își formeze pasul natural, fără încălțăminte și amână sau evita pe cât de mult posibil să folosească încălțăminte pentru bebeluși. În acest caz încearcă totuși un substitut, adică șosetele.

O altă posibilă explicație pentru care uneori ajung să își înfofolească copiii și folosesc poate inutil șosete – vara mai ales – se referă la teama de răceală. Când este, de fapt, recomandat să folosim astfel de accesorii? Șosetele sunt indicate sau chiar necesare la temperaturi de 16 grade și tot ce merge în sens invers de la acest nivel.

Este adevărat că bebelușii sunt mai fragili și pierd căldură prin extremitățile corpului. Așadar dacă picioarele îi sunt bine păstrate calde în șosete, este evitat scenariul favorabil al unei răceli.

Dacă preferați șosetele inclusiv vara, adaptați opțiunile

În cazul produselor pentru bebeluși și implicit în cazul accesoriilor precum șosetele, puteți miza pe cele premium, disponibile la LittlePrints.ro. Aici sunt unele dintre cele mai căutate branduri și anume Bibs și Frigg – în materie de accesorii precum suzete -, Mushie sau chiar și brandul propriu.

Într-o combinație de design atemporal, materiale fine și plăcute la atingere, cu o paletă cromatică diversă de asemenea, gama de șosete de bebeluși de la Little Prints este wow. Poate că tocmai asta va atrage privirile și va face ca mulți să aleagă astfel de șosete. Potrivite pentru vară sunt cele cu modele ce permit aerului să pătrundă, cele scurte și subțiri mai ales.

Pentru fete există și ținute adorabile ce se pot asorta mai bine cu șosete. Efectul este unul deosebit, caz în care șosetele nu mai joacă rol funcțional, cât estetic. Aici încadrăm și șosetele lungi, fine, semitransparente.

Când sunt cu adevărat necesare șosetele pentru bebeluși și copii

Nu ne dezicem de aceste accesorii, însă în multe situații sunt un must-have. Șosete vor purta și bebelușii sau copiii care poartă de regulă încălțăminte închisă, fără decupaje, altfel confortul pielii și al piciorului în papuc nu este același. Purtăm oricând, în orice sezon, doar că vom adapta tipul de material.

Șosetele din bumbac sunt preferate. Este acel material prietenos cu pielea. Nu vă sfiiți să alegeți și cele cu un conținut mic de alte materiale precum spandex sau elastan. Acestea fac ca șosetele să se muleze mai bine pe picior și să se mențină elastice și fine chiar și după nenumărate spălări.

Alegeți sau nu șosete, de cele de la Little Prints cu siguranță vă veți îndrăgosti, cât sunt de frumoase!

Contact:
+4 0725 766 847
hello@littleprints.ro

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
25 ° C
25.6 °
22.8 °
81 %
1.2kmh
99 %
mar
25 °
mie
26 °
joi
30 °
vin
32 °
sâm
34 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când plouă, marca de cauciucuri e mai puțin importantă.

EDITORIAL

Recunosc, la vot am pus ștampila pe actualul președinte. Asta pentru că cei de la PSD nu mi-au dat de ales și am socotit,...

EPIGRAMA ZILEI

Tânăr vreau mereu să fiu Să trăiesc așa cum știu, Să scot doar prostii pe gură Când văd câte-o vergetură! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...