sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăAdvertorialCele mai bune parfumuri bărbătești în 2022

Cele mai bune parfumuri bărbătești în 2022

Un parfum bărbătesc bun este modul perfect de a puncta orice ținută. Și, deși un costum bine croit și o tunsoare proaspătă dau cu siguranță putere în arsenalul tău de stil, tot atingerea finală este cea care dă tonul. Atunci când scopul tău este să te îmbraci pentru succes, ai grijă să alegi parfumul potrivit, care funcționează pentru personalitatea și chimia corpului tău.

Și, în timp ce parfumurile pentru bărbați continuă să accelereze în număr, există încă doar câteva care se remarcă peste restul segmentului de piață. De la parfumuri bărbătești lemnoase clasice cu o longevitate impresionantă la note de citrice revigorante – și câteva lansări mai noi care sfidează liniile tradiționale de gen – am ales cele mai memorabile parfumuri bărbătești din 2022.

  1. Parfumuri bărbătești Atlantis EDP de Blu Atlas

Dacă duci un stil de viață natural și activ, optează pentru un parfum care se potrivește cu spiritul tău independent și masculin. În timp ce parfumurile obișnuite folosesc substanțe chimice misterioase și substanțe pe bază de petrol, această apă de colonie Blu Atlas valorifică ingrediente complet naturale pentru un parfum aromat și pământesc, care prezintă note cheie de bergamotă, salvie scrumieră și patchouli.

  1. Parfumuri bărbătești Tom Ford Tobacco Vanille

Jacheta de fumător a bunicului întâlnește fursecurile de vanilie proaspăt coapte ale bunicii în această fuziune neașteptată, dar atât de potrivită. Aceasta este o apă de colonie care servește drept întruchipare a parfumurilor de toamnă și iarnă – dar fără lemnul ars. Amestecul îmbină parfumul afumat al tutunului cu vanilie cremoasă, fasole tonka, accente de fructe uscate și sevă de lemn dulce pentru un rezultat somptuos, care reprezintă tot ce este cald și picant. Cu un echilibru rafinat, care nu este prea dulce sau prea afumat, mirosul rămâne cald, primitor și – cel mai important – demn de complimente.

  1. Parfumuri bărbătești Bleu de Chanel

Nu te lăsa înșelat de ambalajul modest al acestui parfum – în interiorul flaconului elegant trăiește o apă de colonie care impune o prezență puternică. Este demnă de o declarație, dar nu prea puternică. Pământesc și lemnos, cu note de citrice, acest parfum proaspăt se mândrește, de asemenea, cu note calde de vanilie și fasole tonka pentru un aer neașteptat. Este un parfum clasic care nu se va demoda niciodată și care va dăinui pe piele mult timp după aplicare.

  1. Parfumuri bărbătești Versace Eros

Cu note de vetiver, floare de portocal și vanilie de Madagascar, Eros evocă tot ceea ce înseamnă dragoste, pasiune și frumusețe. Inspirată din mitologia greacă, această odă adusă lui Eros (zeul iubirii) strigă pasiune printr-un amestec unic de floare de geranium, coajă de lămâie italiană și lemn de cedru. Jucăuș și cald, dar sexy și fermecător, Eros îmbină cu măiestrie prospețimea mentolată cu o notă de dulceață pentru un rezultat irezistibil, pe cât de fermecător, pe atât de ispititor. Cea mai bună parte: Picantul său răcoros înseamnă că este potrivit pentru toate anotimpurile.

  1. Parfumuri bărbătești Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana

Meriți o apă de colonie la fel de regală ca și tine, iar această alegere de la Dolce & Gabbana îndeplinește toate condițiile. Îmbinând cu măiestrie citricele (grație parfumului aromat de portocală sanguină și lămâie siciliană) cu cele lemnoase (prin intermediul geraniumului proaspăt și al lavandinului revigorant), vei ajunge în cele din urmă la nota finală de senzualitate pe măsură ce colonia se ofilește pe parcursul zilei. Este îndrăzneață, dar nu prea intensă, fructată, dar caldă, și incredibil de ușor de purtat. Ca să nu mai vorbim de capacul cu coroană care servește ca un memento zilnic pentru a-ți aminti cine este șeful – și cu siguranță te va pune pe drumul cel bun pentru o zi productivă.

  1. Parfumuri bărbătești Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum

Nu pentru cei slabi de inimă, această apă de colonie incendiară a fost supranumită tricoul alb și jacheta neagră a parfumurilor. Cuprinzând salvie și geranium, acesta este un parfum ocazional îndrăzneț, potrivit pentru ceva special, fie că este vorba de un weekend în oraș sau de o serată pe acoperiș. Cu lemnul de chihlimbar care îi împrumută aroma grizonată și lemnoasă, această apă de colonie își pune amprenta masculină cu note misterioase care îi vor face pe trecători să se întrebe ce tocmai au mirosit. Și, mai mult, această apă de colonie trece cu ușurință de pragul de 10 ore în ceea ce privește purtarea și rezistența.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
11.6 ° C
12.1 °
11.6 °
54 %
3.3kmh
44 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
7 °
mar
10 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...