spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAdvertorialCele mai bune seruri antirid

Cele mai bune seruri antirid

Serul este un produs cosmetic care conține concentrații mari de ingrediente active. Acestea sunt menite să rezolve o problemă specifică, prin urmare completează eficient produsele de zi și de noapte pentru îngrijirea cuprinzătoare anti-îmbătrânire. Întregul secret al unor astfel de produse cosmetice constă în formule inovatoare și ingrediente active.

Serurile concentrate antirid pot fi cu peptide, retinol, colagen, ser vitamina C, acid hialuronic sau lactic. Datorită acestora, produsele stimulează sinteza de elastină și colagen, ajută la eliminarea ridurilor mimice, au efect de regenerare, tonifiere, îmbunătățesc fermitatea și elasticitatea pielii.  În articolul de astăzi, am întocmit o listă cu top 6 cele mai bune seruri antirid.
Vezi mai jos selecția noastră cu top seruri antirid, produsele pot fi achiziționate din magazinul online Makeup.

  1. Ser anti-îmbătrânire pentru piele sensibilă Hyalu B5, La Roche-Posay

Primul pe lista noastră este un concentrat cu două tipuri de acid hialuronic, vitamina B5 și madecassoside, care este renumit pentru capacitatea sa de a îmbunătăți fermitatea pielii.

Sursă foto: Pinterest.com
  1. Concentrat antioxidant LiftActiv, Vichy

Ser vitamina C pură 15%, cu acid hialuronic, și polifenol de pin maritim pentru a proteja celulele de stresul oxidativ. Producătorii promit că acest ser va reduce ridurile în doar 10 zile de utilizare.

  1. Ser pentru piele în perioada menopauzei Neovadiol, Vichy

Concentratul pentru combaterea pierderii densității pielii în timpul menopauzei conține molecula proxylan și ajută la reducerea aspectului ridurilor.

  1. Ser de față anti-îmbătrânire Revitalift Laser x3, L’Oréal Paris

Combate complet ridurile, hidratează datorită acidului hialuronic, îmbunătățește textura pielii și o întărește cu ajutorul moleculei proxylan.

  1. Ser de față anti-îmbătrânire Revitalift Filler [ha], L’Oréal Paris

Serul de la brandul L’Oréal Paris umple ridurile. Conține acid hialuronic cu moleculă mică. Produsul menține densitatea și elasticitatea pielii și reduce semnificativ ridurile de pe frunte, din jurul ochilor și din zona nasolabială.

  1. Ser revitalizant de față Blue Therapy Accelerated Serum, Biotherm

Serul, care conține ingredientul subacvatic Algae of Youth, luptă împotriva ridurilor și a modificărilor pielii legate de vârstă, stimulând regenerarea celulară.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.9 ° C
8.9 °
6.6 °
89 %
1.6kmh
53 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...