joi, februarie 2, 2023
AcasăAdvertorialFabrică daneză de îmbrăcăminte deschisă în Botoşani

Fabrică daneză de îmbrăcăminte deschisă în Botoşani

Evenimentul de inaugurare a avut loc vineri, 30 septembrie, iar Grupul LTP are plăcerea să anunțe faptul că cele 2 noi fabrici sunt pe deplin operaționale, gata să vină în întâmpinarea clienților LTP. Cele două noi fabrici din România, nr. 11 din Botoșani și nr. 12 din Hârlău, contribuie la extinderea amprentei de producție.

LTP este producător mondial de îmbrăcăminte sport și mobilă, deține fabrici pe 3 continente și în 6 țări, sediul principal fiind în Copenhaga, Danemarca. LTP Balkan SRL adaugă la capacitatea de producție a LTP peste 2.250 m2 în Botoșani și Hârlău.

Vineri a avut loc deschiderea oficială marcată printr-un eveniment impozant ce a avut loc la fabrica din Botoșani.

Printre invitați s-au numărat personalități de seamă, cum ar fi ambasadorul Danemarcei în România, domnul Uffe Balslev.

Pe lista invitaților s-au mai aflat primarul municipiului Botoșani, domnul Cosmin Ionuț Andrei, reprezentantul Camerei de Comerț, domnul Valeriu Iftime, precum și managerul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Botoșani, Anca Apavaloaie. După discursurile oficiale, a urmat un tur al fabricii, șampanie și tort.

În timpul evenimentului, Jeannett Hvidkjær și Henrik Holmgaard Olsson, directori executivi ai Grupului LTP, au avut plăcerea să le ureze bun venit noilor membri din cele două fabrici.

Henrik Holmgaard Olsson a vorbit despre contextul care a dus la extinderea producției de îmbrăcăminte din România. Una dintre tendințele din industria textilă este delocalizarea în țări apropiate, iar România a reprezentat o alegere evidentă datorită experienței pe care o are în această industrie. În plus, este foarte important pentru LTP Group să poate satisface nevoile clienților în ceea ce privește competențele tehnice ridicate din industria textilă.

„Avem așteptări mari și credem că noile unități de producție din România vor determina alegerea grupului LTP drept partener de producție preferat“, a declarat Jeannett Hvidkjær și a adăugat: Ne dorim să oferim soluții de producție durabile pentru mărcile noastre de îmbrăcăminte de calitate superioară și să continuăm să adăugăm la cei 30 ani de experiență și expertiză în crearea și producția de îmbrăcăminte sport”.

„România și poporul român sunt atât de primitori și onești. Ne-am simțit bineveniți încă din prima zi. Natura impresionantă și mănăstirile istorice se află pe lista noastră de obiective de vizitat în frumoasa voastră țară”, spune Jeannett Hvidkjær. Conducerea daneză consideră că valorile grupului LTP se potrivesc de minune culturii românești .

„Considerăm că România are potențial și dorim să ne extindem prezența în anii următori”, a declarat, la final, Henrik Holmgaard Olsson.

Locuri de muncă disponibile

LTP Balkan SRL dorește să angajeze confecționeri, distribuitori îmbrăcăminte și tehnologi. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: LTP Balkan SRL, Botoșani, Calea Națională, nr.3, județul Botosani, cod poștal 710001 & Harlau, str. Bogdan Vodă, nr.1, județul Iasi, cod poștal 705100, număr de telefon: 0231517072, 0751148815 Pentru mai multe informații despre LTP, consultați www.ltpgroup.com

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
2.2 ° C
3.6 °
-0 °
69 %
2.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
4 °
sâm
2 °
Dum
-1 °
lun
-5 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Din când în când, trebuie să le amintești oamenilor că bei, dar bei cu stil.

EDITORIAL

Mediatizatul caz al fraților Tate care și-au deschis un punct de lucru „altfel” la o margine de București nu reprezintă decât vârful unui aisberg...

GÂNDUL ZILEI

De la anul, este cert, Veți primi pe telefoane Când nevasta e cu toane, Mesaje tip ... Ro Alert! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...