spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăAdvertorialTelefoane ieftine și bune: ce să cauți pentru a alege un model...

Telefoane ieftine și bune: ce să cauți pentru a alege un model potrivit

Uneori, ieftin este scump, dar alteori vă puteți descurca foarte bine cu un telefon mobil ieftin, fără să cheltuiți o avere. Pentru a vă ajuta să găsiți aceste mici bijuterii de valoare pentru bani, am selectat câteva lucruri la care trebuie să fiți atenți. Vă vom ajuta să găsiți cele mai bune telefoane ieftine și bune, spunându-vă la ce să fiți atenți atunci când căutați unul. Apoi, vă vom prezenta câteva recomandări pe care le puteți utiliza să achiziționați inclusiv un telefon de Black Friday.

La ce să fii atent când cumperi un telefon mobil bun

Există multe telefoane ieftine și multe telefoane mobile bune, dar nu există multe care să fie și bune și ieftine în același timp. Desigur, depinde și de ceea ce înțelegem prin bun, pentru că fiecare are preferințe diferite, în funcție de modul în care îl va folosi.Căutați un telefon mobil bun? Iată care sunt lucrurile la care ar trebui să fiți atenți când îl alegeți, mai ales de Black Friday:

Brand. Atunci când căutați telefoane ieftine, este irezistibil să vă lăsați tentați de ofertele din magazinele care promit telefoane mobile de mărci necunoscute – sau care nu au nicio marcă – care promit luna și/sau sunt clone ale unor modele cunoscute. Ca regulă generală, ieftin este scump în aceste cazuri, așa că nu este recomandat în ciuda recenziilor bune. Dacă intenționați să folosiți telefonul timp de mai mulți ani, este bine să verificați în prealabil politicile de actualizare ale fiecăruia dintre ele.

Putere. Un telefon nu trebuie să aibă cel mai nou procesor de pe piață pentru a fi bun, dar are nevoie de suficientă fluiditate pentru a putea rula sistemul și aplicațiile fără a încetini. Acesta este de obicei cazul, dar dacă aveți nevoie de o regulă mai specifică, nu ar trebui să aveți nicio problemă cu un procesor Qualcomm din seria 7 sau mai mare sau un MediaTek Dimensity. Acordați atenție acestui aspect când alegeți un telefon de Black Friday.

RAM și spațiu de stocare. Chiar și astăzi este posibil să găsim telefoane cu 2 sau 3 GB de memorie RAM, ceea ce va sfârși prin a îngreuna mai devreme sau mai târziu performanța telefonului. Un telefon bun are nevoie de cel puțin 4 GB de memorie RAM și de o capacitate de stocare cât mai mare. 32 GB de spațiu de stocare este deja prea puțin, așa că cel puțin 64 GB.

Afișaj. Dacă ochii sunt oglinda sufletului, ecranul este sufletul telefonului. Este ceea ce interacționați cu ea, așa că trebuie să fie de bună calitate și să arate bine. Dacă este posibil, ar trebui să aibă o rezoluție Full HD+ și certificările necesare pentru a viziona Netflix și altele asemenea în HD. Un adaos important, dar nu esențial, este faptul că rata de reîmprospătare este mai mare de 60 Hz, pentru o experiență de utilizare mai fluidă.

Durata de viață a bateriei și încărcarea rapidă. Un telefon bun ar trebui să aibă o autonomie a bateriei suficientă pentru a rezista toată ziua și o formă de încărcare rapidă. Nu trebuie să includă încărcarea rapidă masivă de 100 W sau mai mult, așa cum vedem în prezent, ci cel puțin o încărcare rapidă de 18 W, 22,5 W, 33 W sau, dacă este posibil, mai mult. Și cu conectorul USB-C: este timpul să îngropăm pentru totdeauna conectorul MicroUSB.

Calitatea fotografiilor. Nu se poate aștepta de la telefoanele mobile ieftine să aibă aceleași calități fotografice ca la telefoanele mobile care costă peste 1.000 de euro, dar acestea ar trebui să aibă cel puțin câteva obiective pentru o mai mare versatilitate în realizarea fotografiilor și un rezultat acceptabil.

5G, dacă este posibil. În prezent, nu este esențial ca noul dumneavoastră telefon mobil să fie 5G, dar este foarte recomandat. Deși este posibil ca astăzi să nu aveți încă 5G în tarif, telefonul dumneavoastră să vă dureze câțiva ani, iar apoi 5G ar trebui să fie și mai răspândit și să fiți limitat de hardware-ul „învechit”. Este posibil să fie multe telefoane ieftine la promoție de Black Friday.

Sistem de operare. În cele din urmă, nu putem uita de software-ul care vine cu telefonul în sine, acordând o atenție deosebită ca acesta să aibă o versiune recentă de Android (dacă este posibil, cea mai recentă). De asemenea, în funcție de preferințele noastre, ne interesează să știm dacă telefonul are un strat de personalizare complet sau ușor, similar cu Android stock.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
7.7 ° C
9.6 °
7.1 °
90 %
0.8kmh
5 %
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
21 °
mar
21 °
mie
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...