spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăAdvertorialStai mereu cu grijă să ai casa curată? Acest aspirator poate fi...

Stai mereu cu grijă să ai casa curată? Acest aspirator poate fi cel mai bun aliat al tău

Deși știința insistă asupra faptului că curățenia în casă ne face mai fericiți, avem de obicei argumente mai mult decât suficiente pentru a dovedi că există multe colțuri ale locuinței noastre care ne fac să ne îndepărtăm de această stare de fericire, de exemplu, atunci când este timpul să facem bucătăria să strălucească. În aceste momente, bucuria se transformă în furie, deoarece nu există murdărie mai greu de îndepărtat decât în aceste zone și nici nu există vreun sfat profesional care să ne ajute să realizăm acest lucru.

Cu toate acestea, există pe piață unele dispozitive care au fost create pentru a face curățenia mai ușoară și care ne permit să facem acest proces mai rapid, astfel încât să nu fim nevoiți să ne petrecem o zi întreagă cu această sarcină. Printre acestea se numără și un aspirator Dyson, pe care cu siguranță îl poți cumpăra la un preț bun de Black Friday.

Putere de aspirare superioară

Un aspirator Dyson folosește tehnologia ciclonică caracteristică, care permite aerului să se rotească la viteze mari în interiorul aspiratorului. Pentru a elimina praful, alergenii și alte particule, un aspirator Dyson colectează toată murdăria cu ajutorul unui sistem de filtrare. Particulele mari sunt preluate și separate, asigurând o aspirație de lungă durată și reducând în același timp șansele de înfundare.

Tehnologie cu bile concepută pentru manevrabilitate ușoară

Una dintre caracteristicile care diferențiază un aspirator Dyson de alte mărci de aspiratoare este tehnologia sa unică cu bile. Mingea se rotește fără efort în toate direcțiile, oferind în același timp un design robust care menține aspiratorul în poziție verticală, indiferent de modul în care este împins sau tras. Această tehnologie reduce oboseala utilizatorului. Deși are un preț pe măsură, de Black Friday veți găsi acest aspirator la un preț avantajos.

Aspiratoarele Dyson folosesc filtre HEPA

Filtrele HEPA sunt concepute pentru a îndepărta 99,97% din particulele în suspensie, curățând eficient aerul de praf și alergeni mici. Un aspirator Dyson este deosebit de benefic pentru un oraș aglomerat, unde praful și fumul pot pătrunde în casă. Un bonus suplimentar: filtrele HEPA pot dura o viață întreagă.

Ejector de praf inovator

Ejectorul de praf Dyson este o caracteristică unică, cu un guler de silicon care alunecă în jos în recipientul de praf. Ejectorul împinge murdăria și resturile colectate pe măsură ce se ridică, ceea ce înseamnă că nu va trebui să băgați mâna în praf pentru a goli.

Modele versatile

Gama de aspiratoare oferite de Dyson se potrivește nevoilor multor proprietari de locuințe și unități comerciale. Există modele compacte, ușoare, cu băț, ușor de depozitat, aspiratoare pentru o capacitate mai mare și aspiratoare manuale fără fir pentru locurile greu accesibile.

Construit pentru a rezista

Aspiratoarele Dyson sunt fabricate din același material ca și cochiliile, ceea ce le face să fie durabile și rezistente, construite pentru a rezista la o utilizare intensă. În plus, calitatea unui aspirator Dyson înseamnă că nu va trebui să reparați sau să înlocuiți aspiratorul la fel de des ca în cazul altor mărci. De Black Friday veți găsi oferte avantajoase dacă doriți să achiziționați acest aspirator.

Principala promisiune a aspiratorului Dyson este designul său, ceea ce înseamnă că nu există cabluri, nici sac, nici furtunuri, mult mai mult ca o „mătură” și capacitatea de a goli gunoiul printr-un simplu click pe un buton. Aspiratorul se ridică la înălțimea promisiunilor, este ușor de asamblat și ușor de utilizat cu o singură mână. Capetele au o amplitudine de mișcare suficientă pentru a se deplasa dintr-o parte în alta în timpul utilizării, spre deosebire de faptul că trebuie să trageți de unul dintre aspiratoarele tradiționale mari, pentru care, pe lângă cabluri și furtunuri, sunt uneori necesare și extensii. Este un aspirator la care merită să vă uitați de Black Friday, mai ales dacă veți prinde o ofertă pe măsură pentru acesta.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
5.3 ° C
8.8 °
4.4 °
91 %
1.1kmh
7 %
sâm
19 °
Dum
21 °
lun
21 °
mar
21 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...