vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialSafetyOne este locul potrivit de unde pot fi achiziționate echipamente de protecție...

SafetyOne este locul potrivit de unde pot fi achiziționate echipamente de protecție și nu numai 

Locul de muncă vine la pachet cu anumite riscuri. Indiferent de domeniul în care oamenii activează, există riscuri care le pot pune viața în pericol. Accidentările pot fi minore sau mai grave. Dar acestea pot fi evitate dacă se iau măsurile necesare, iar angajatul este instruit ca atare. În plus, dacă în momentul producerii accidentului persoana în cauză are echipamentele necesare, impactul accidentului poate fi considerabil redus.

SafetyOne este un magazin online de unde cei interesați își pot achiziționa echipamente de protectie calitative. Gama de unde atât persoanele fizice, cât și firmele pot cumpăra ceea ce au nevoie pentru echiparea corespunzătoare a angajaților, este una variată. Anumite domenii de activitate au nevoie de echipamente cu un grad mai mare de protecție decât altele, iar SafetyOne este locul ideal de unde doritorii pot comanda.

Articole vestimentare personalizate cu logo-ul firmei

Se întâmplă de cele mai multe ori să se opteze pentru îmbrăcăminte personalizată. În domeniul medical, de exemplu, uniforma trebuie să respecte anumite criterii. Costume medicale sunt necesare atât personalului din cabinete private, cât și celui din instituții medicale publice. De aceea, ele trebuie să confere flexibilitate, să nu îngreuneze într-un fel mobilitatea. La SafetyOne acestea se găsesc în diverse culori ce pot fi personalizate cu un logo specific sau cu numele persoanei.

Alt domeniu, aceeași grijă legată de siguranță – pentru oamenii care lucrează în domeniul construcțiilor, în munca la înălțime sau cu greutăți, echipamentele de protecție trebuie să fie pe măsură. În sensul că sunt necesare nu doar articole vestimentare de protecție, ci și bocanci de protectie. De asemenea, în funcție de domeniul de lucru se vor impune echipamente speciale ce mențin temperatura corporală optimă – articolele vătuite, cât și îmbrăcăminte reflectorizantă acolo unde este cazul. Pe SafetyOne veți găsi de asemenea mănuși de protecție, lanterne, căști de protecție.

La SafetyOne și cei din domeniul HoReCa pot apela. Uniformele moderne sunt realizate după un design ce conține porțiuni de material din plasă special încorporate pentru a oferi comoditate pentru lucrul într-o atmosferă încărcată, așa cum este bucătăria.

 

SafetyOne este un magazin cu experiență în furnizarea acestor articole vestimentare. Calitatea, dar și prețurile accesibile fac din această firmă un partener de nădejde. Cei interesați vor putea să cumpere cantitatea dorită pentru a oferi angajaților îmbrăcămintea necesară.

SafetyOne, un magazin de nișă cu articole de calitate

Chiar dacă toate măsurile de siguranță sunt luate, iar angajatul este informat în prealabil de toate riscurile la care se supune, nu se știe niciodată ce situații pot apărea. Pentru a nu exista cazuri extreme în care angajatul să sufere leziuni, accidentări sau arsuri care să îi pună viața în pericol, angajatorii trebuie să aleagă un furnizor pe care se pot baza oricând au nevoie.

 

SafetyOne este magazinul ideal de unde cei interesați pot cumpăra tot ce au nevoie pentru munca desfășurată în condiții exemplare.

 

Pe site-ul oficial www.safetyone.ro gama completă de articole de protecție este disponibilă și poate fi vizualizată mai pe larg.

 

Contact:

0800 800 047

sales@safetyone.ro

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...