spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialȚine cont de aceste lucruri când faci biletul zilei la pariuri sportive

Ține cont de aceste lucruri când faci biletul zilei la pariuri sportive

Priceperea la pariuri sportive se măsoară în rezultatele obținute. Așa cum într-un meci de fotbal contează doar scorul scris la final pe tabela de marcaj, pentru un parior contează ce indică balanța contului. Scuza de tipul „am avut ghinion” stă în picioare numai până la un anumit punct.

Nu putem ignora faptul că soarta oricărui bilet ține și de hazard, dar putem face astfel încât ghinioanele episodice să fie acoperite de rezultate bune pe termen lung. Avem câteva sfaturi care te vor ajuta ca atunci când accesezi rubrici gen verificare bilet Fortuna să îți apară pe ecran mai mult „verde”.
Stabilește o strategie
Joacă la pariuri pentru recreere, dar nu juca la întâmplare. Distracția este completă dacă îți faci un plan și reușești să îl duci până la capăt. Pornește de la un buget fix alocat în luna respectivă și stabilește suma pe care ai vrea să o ai în cont la finalul perioadei. Fii realist. Și un profit de 50% este rezonabil.

Gândește-te apoi la managementul banilor. Poți opta pentru o miză variabilă, în funcție de buget și de riscul pe care îl estimezi, sau pentru o miză fixă pentru cote fixe. De exemplu, poți împărți fondurile în zece părți egale, pe care să le plasezi pe bilete cu cota 3.00 (o cotă tocmai bună pentru biletul zilei). Cel mai bine este să pariezi online, ca să nu plătești taxa de 5% din miza fiecărui pariu.

Axează-te pe maxim trei competiții

Nu poți analiza un meci așa cum trebuie dacă nu cunoști în detaliu părțile care se confruntă și specificul competiției. Orice echipă are o istorie, un stil de joc, un antrenor cu o anumită filosofie, jucători importanți, titulari de drept și rezerve obișnuite. La aceste informații de fundal se adaugă evoluțiile din fiecare meci. Așadar, este foarte important să urmărești fiecare partidă din competițiile pe care mizezi.

Este de la sine înțeles că nu poți paria în deplină cunoștință de cauză pe mai mult de trei competiții, într-o anumită perioadă a anului. Oricum, contează calitatea pariurilor pe care le pui, nu cantitatea.

Joacă la agenția cu cele mai mari cote

Principala provocare pentru un parior este să obțină un profit cât mai mare din fondurile pe care le are la dispoziție. Maximizarea câștigurilor se realizează prin pariuri online (așa cum am spus, pe internet nu este percepută taxa de 5% din miza fiecărui bilet) și prin plasarea biletelor la agențiile care oferă cele mai bune cote de pe piață. Pariorii online au și avantajul că plătesc impozit numai atunci când retrag fonduri, pe când cei care pariază în agențiile stradale plătesc impozit din fiecare bilet câștigat.

Urmărește tipsteri de încredere

Cel mai bine este să găsești tu cele mai bune selecții pentru biletul zilei, dar uneori oferta sportivă este atât de bogată încât este greu să alegi. Poți obține noi „indicii” din postările tipsterilor pe care îi urmărești. Fă o listă cu specialiști pe care să îi urmărești mai mult timp și selectează-i pe cei mai buni dintre ei. Îți recomandăm să nu plătești pentru „ponturi”. Sunt destui tipsteri foarte buni care postează pe site-uri cu acces gratuit.

Ia în considerare performanța pe termen lung a unui tipster. Dacă acesta este pe plus, atunci merită încrederea ta.

Apelează la Cash Out

Nu este ceva neobișnuit ca biletul zilei să fie stricat de ultimul meci. O asemenea situație poate fi evitată prin folosirea funcției Cash Out, atunci când este disponibilă. Asta înseamnă că trebuie să urmărești evoluția biletului și să decizi la momentul potrivit dacă este cazul să închizi biletul.

O altă metodă de a te asigura este să joci bilete în sistem care să îți lase o anumită marjă de eroare. Ce-i drept, câștigul potențial este mai mic, dar drumul spre îndeplinirea obiectivului poate fi parcurs și cu pași mai mărunți. Important este să nu bați pasul pe loc sau, mai rău, să te duci mult în spate.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.6 ° C
13.2 °
11.6 °
59 %
4.6kmh
96 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...