vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialGhidul bluzelor elegante: tendința pe care o vei purta în această perioadă

Ghidul bluzelor elegante: tendința pe care o vei purta în această perioadă

O bluză elegantă este o modalitate ușoară de a-ți îmbunătăți look-ul de zi cu zi. O piesă de bază a garderobei care este total versatilă – poți purta bluze elegante damă cu orice, de la fuste midi și maxi la blugi, pantaloni cu picior larg și salopete.

O alternativă mai confortabilă la o cămașă, care arată totuși mai bine decât un tricou, o bluză va fi cel mai ușor de purtat din garderoba ta în acest sezon. Cel mai bun lucru este că există o bluză care să se potrivească tuturor – fie că ești în căutarea unui guler statement, a unui model cu broderie sau a unui imprimeu floral drăguț.

Ghid de alegere

Bluzele sunt versatile. Poți avea bluze ca ținute casual sau ca ținute de birou. Există multe modele de bluze elegante damă din care poți alege. Femeile au tipuri de corp și stiluri personale variate. Datorită gamei largi de opțiuni disponibile, alegerea bluzei potrivite poate fi copleșitoare. Dar, poți restrânge opțiunile disponibile în funcție de nevoile personale, de mărime și de buget.

Femeile pot asorta bluza potrivită cu pantaloni, blugi, fustă sau pantaloni scurți. O combinație bună va crea o ținută care va funcționa bine pentru ocazia specifică. De asemenea, bluzele vor funcționa bine și pentru a le suprapune sub jachete, paltoane și blazere pentru a obține un look la modă. Ținutele vor varia în funcție de culori, de stilul mânecilor și de modele.

Sfaturi pentru alegerea topurilor și a bluzelor

Stiluri: Bluzele sunt disponibile în mai multe stiluri și modele. Bluzele potrivite pot flata orice siluetă. Alegerea bluzei potrivite va începe cu abilitatea cumpărătoarei de a alege una care să i se potrivească bine pentru o anumită ocazie.

Bluza cu nasturi: O bluză cu nasturi este o ținută care este foarte potrivită pentru ca femeile să o poarte la locul de muncă. Bluza are întotdeauna un aspect îngrijit. Se poate asorta bine cu o jachetă sau un cardigan pentru a obține un aspect profesional. Atunci când este combinată cu blugi, bluza se poate asorta bine pentru ieșiri casual.

Bluza Wrap: Aceasta este o bluză care are un stil de urzeală care se pliază pe burtă și se leagă. Este o bluză flatantă universală, deoarece porțiunea de urzeală va cădea până la talia femeii, subliniind astfel îngustarea, dar și creând o siluetă clepsidră. Este opțiunea potrivită pentru femeile de talie mare, pentru femeile cu forme sau pentru cele care vor să pară mai curbate.

Bluza Baby Doll: Bluza are o talie înaltă, care cade sub zona burdușită. Este, de asemenea, denumită și bluză cu talie imperiu. Restul bluzei curge de obicei liber pentru a crea o siluetă feminină măgulitoare. Acestea pot fi realizate pentru a avea o panglică sau o cravată montată în jurul taliei imperiu. Aceste bluze elegante dama sunt realizate pentru a sublinia aspectele pozitive, camuflând în același timp aspectele negative ale corpului unei femei.

Bluza țărănească: Aceasta este o bluză lejeră care curge lin, prin urmare, funcționează bine pentru multe siluete. Femeile pot pune o centură la bluză dacă este necesar.

Tip de corp

Atunci când cumperi bluze elegante damă, există multe modele care au fost create pentru a se potrivi diferitelor tipuri de corp.

Măr: Femeile cu corp de tip măr vor avea nevoie de bluze realizate cu talia largă, șoldurile și umerii înguste. Bluzele cu decolteu în V și cu umeri sunt cele mai potrivite.

Pară: Tipurile de corp pară pot purta bluze elegante damă realizate cu șolduri largi, bust îngust și umeri. Poți opta pentru bluze care sunt încrețite de-a lungul taliei, decolteuri detaliate și cu bijuterii.

Tipul de corp clepsidră: Dacă ai un tip de corp clepsidră, atunci bluza potrivită trebuie să fie făcută cu bustul și șoldurile late, talia trebuie să fie îngustă. Bluzele pot fi cu centură pentru a sublinia talia.

Dreptunghiulară: Sunt realizate cu linia dreaptă de la umăr până la șolduri. Bluzele potrivite pentru tipurile de corp dreptunghiulare includ talia imperiu și umerii cu pernuțe.

Triunghi: Dacă ai un tip de corp triunghiular, vei avea nevoie de o bluză cu umeri și șolduri largi. Talia și șoldurile trebuie să fie înguste. Cele mai bune opțiuni includ bluzele ajustate.

Alege stilul de manșetă potrivit

Există mai multe tipuri de mâneci disponibile pentru bluze elegante damă. Ar trebui să optezi pentru tipul de mânecă potrivit dacă vrei să te bucuri de ținută.

Mânecă scurtă: Bluza are o mânecă care va acoperi doar umărul. Este potrivită pentru brațele subțiri.

Mâneca cu manșetă: Se termină deasupra cotului. Este potrivită pentru brațe de diferite dimensiuni, cu condiția să nu fie strâmtă.

Mâneca batwing: Mâneca este largă la nivelul brațului, dar se va îngusta spre închidere. Este opțiunea perfectă pentru brațele mai mari.

Mâneca clopot: Mâneca se îngustează în dreptul butonierei, evazându-se, dar se conturează pentru a forma o manșetă largă. Este potrivită pentru toate mărimile de brațe, cu excepția tipurilor de corp de măr, deoarece poate părea prea largă.

Mâneca bishop: Se îngustează la croială și se balonează în jos spre cot. Se încrețește în jurul tivului mânecii. Funcționează bine pentru corpurile de tip dreptunghiular.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...