joi, aprilie 18, 2024
AcasăAdvertorialTop 5 cele mai bune creme anticelulitice

Top 5 cele mai bune creme anticelulitice

Chiar și cea mai strictă dietă și cele mai dure antrenamente ar putea să nu ajute în lupta împotriva dușmanului insidios al tuturor fetelor – celulita. De ce se formează „coaja de portocală” și ce ajută în lupta împotriva ei, vorbim în articolul de astăzi.

 

Celulita este o afecțiune patologică a pielii. Este o creștere locală a celulelor adipoase, ceea ce duce la perturbarea inevitabilă a microcirculației sângelui în grăsimea subcutanată și dezvoltarea fibrozei între celulele adipoase.

 

Principalele cauze ale apariției celulitei:

 

  • tulburări endocrine;
  • pierderea sau creșterea în greutate;
  • dezechilibru hormonal;
  • dietă dezechilibrată;
  • sarcină;
  • predispoziție ereditară;
  • sedentarism;
  • abuz de alcool și tutun;
  • stres constant;
  • influențele negative ale mediului.

 

Celulita apare în locurile cu cea mai mare acumulare de țesut adipos: abdomen, coapse, picioare, fese. Nu numai un stil de viață sedentar și malnutriția duce la „coaja de portocală”, ci și blugii prea strâmți care perturbă circulația sângelui, ceea ce afectează negativ pielea și silueta. Dar să nu uităm că, celulita în stadiile incipiente poate fi tratată cu ajutorul cremelor speciale.

 

 

Cum să alegi crema anticelulitică potrivită?

 

Crema anticelulitică – un produs cosmetic destinat să elimine semnele externe ale celulitei. După aplicare acestui remediu:

  • circulația sângelui între celule se îmbunătățește;
  • grăsimea subcutanată este descompusă;
  • excesul de lichid este eliminat din celule;
  • metabolismul este accelerat. Ca urmare, celulele sunt saturate cu suficient oxigen și nutrienți. Denivelările din piele sunt treptat netezite și apoi dispar.

 

Condiția decisivă pentru a alege cele mai bune creme anticelulitice nu este prețul sau marca acestora, ci compoziția. Următoarele substanțe sunt eficiente în lupta împotriva „cojii de portocală” în produsele cosmetice anticelulitice:

 

Extracte de plante medicinale, cum ar fi iedera, coada-calului, păducelul, cătina și algele. Acestea combat congestia, previn acumularea de depozite de grăsime, întăresc pereții vasculari, activează fibroblastele și elimină toxinele.

 

Uleiuri esențiale. Uleiurile esențiale de lămâie, portocală, geraniu, lavandă, ienupăr, chiparos și altele sunt cele mai utile pentru eliminarea „cojii de portocală”. Acestea hidratează, hrănesc, tonifică și întăresc pielea;

 

Ingrediente care cu efect de încălzire sau răcire. Printre acestea se numără cofeina, camforul și piperul. Acestea activează procesele metabolice și favorizează eliminarea accelerată a toxinelor și impurităților;

 

Complexe de vitamine. Acestea hrănesc pielea, întăresc vasele de sânge și stimulează metabolismul;

 

Peptide, bifosfonați. Substanțe relativ noi în lupta împotriva celulitei. Acestea și-au dovedit rapid eficiența și, prin urmare, sunt recomandate de mulți specialiști din industria sănătății și a frumuseții ca fiind cele mai eficiente mijloace de eliminare a „cojii de portocală”. Compușii peptidici au capacitatea de a descompune și de a elimina depozitele de grăsime, de a normaliza și de a optimiza diviziunea celulară și procesele de reparare. Bifosfonații normalizează metabolismul la nivel celular.

 

 

Top 5 cele mai bune creme anticelulitice


Top creme anticelulitice, care vor elimina denivelările, vor oferi fermitate și o îngrijire completă pielii dvs. .https://makeup.ro/categorys/723451/ .

 

  1. Cremă anticelulitică – Floresan

Remediul bugetar are un efect de răcire asupra pielii și funcționează eficient în combinație cu exerciții fizice. Principalul ingredient activ din compoziție este varecul, cunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante, precum și pentru capacitatea de a îmbunătăți metabolismul. Extractele naturale din plante completează acțiunea algelor și ajută la înmuierea epidermei și la eliminarea denivelărilor pielii.

  1. Cremă anticelulitică Vitex

Remediul de la Vitex – un adevărat bestseller printre cremele de încălzire în lupta împotriva cojii de portocală. Cumpărătorii au apreciat eficiența sa ridicată, chiar dacă prețul este foarte mic. Conține ingrediente populare pentru arderea grăsimilor – cofeină și ardei iute, care îmbunătățesc fluxul sanguin și ajută la modelarea siluetei.

3. Cremă anticelulitică – Bielita SPA

Agenții de încălzire au un efect mai pronunțat asupra cojii de portocală, iar recenziile pozitive demonstrează acest lucru. Principalele substanțe active aici sunt extractul de ardei iute și cofeina naturală. Componentele de încălzire îmbunătățesc fluxul sanguin și stimulează arderea grăsimilor. Mulți cumpărători observă un efect benefic de la utilizarea cremei chiar și fără proceduri suplimentare.

 

  1. Cremă pentru masaj anticelulitic – Aravia Organic Slim Shape

Produsul conține ingrediente naturale, delicate, potrivite pentru tratamentele la domiciliu și la salon. Efectul modelator se datorează extractelor de ceai verde și de fructe de goji, care favorizează acțiunea antioxidantă, detoxificarea și activarea metabolică

 

  1. Cremă anticelulitică – „Armonia absolută”, Esthederm

Această cremă anticelulitică de calitate are efecte multiple: întărește structura țesuturilor, hidratează în profunzime și protejează împotriva inflamațiilor. Încă din primele minute de la aplicare, crema începe procesul de descompunere a celulelor adipoase. După aceea, acestea sunt acoperite cu un strat transparent care împiedică acumularea de grăsime pe suprafața lor. Crema anticelulitică este potrivită și pentru împachetări. Atunci când este folosită în acest mod, nu numai că ajută la pierderea în greutate, dar și la eliminarea denivelărilor pielii.

Rețineți! Crema anticelulitică este una dintre cele mai simple și mai accesibile metode de combatere a „cojii de portocală”. Cu toate acestea, utilizarea unui singur produs cosmetic pentru a rezolva această problemă este eficientă doar în stadiul inițial. Într-o situație în care celulita este pronunțată, crema trebuie aplicată în combinație cu o serie de proceduri, cum ar fi masajul, împachetările anticelulitice, fitnessul și dieta.

 

 

 

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.5 ° C
7.8 °
5.5 °
94 %
0.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
14 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...