sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăAdvertorial888poker Bucharest Million vine cu premii garantate de 1.000.000 LEI în 2023

888poker Bucharest Million vine cu premii garantate de 1.000.000 LEI în 2023

Fanii pokerului din țara noastră au ocazia să se distreze la un eveniment de top organizat de operatorul online 888poker, cu susținerea PokerFest România și PokerRoom București. Festivalul 888poker Bucharest Million – 1.000.000 LEI GTD va avea loc între 6 și 19 martie la unul dintre cele mai apreciate cluburi de poker din țară, PokerRoom București.

 

Calificările online au început deja pe 888poker. Sateliții au loc zilnic, de la ora 21:30, iar cei principali de $33 garantează câte un tichet în valoare de $350. De asemenea, pentru ca acest eveniment să fie accesibil pentru toți jucătorii, există și sub-sateliți în sistem steps, începând de la $1, așa cum 888poker și-a obișnuit deja utilizatorii.

 

Este important de știut că ultima zi în care vor avea loc sateliți online este 1 martie 2023, iar tichetul câștigat nu va putea fi valorificat altfel ori transferat unui alt jucător. Festivalul va reuni numeroase evenimente de top cu 5 zile de start, 4 faze premergătoare de calificare, dar și mese cash în care acțiunea va fi la cel mai înalt nivel.

Structura 888poker Bucharest Million

 

  • Faze de calificare: 330 Ron/ Stack 20k / Re-entry
  • Day 1 (A+B+C+D+E)/ Re-entry – Level Time: 40 min.
  • Buy-in: 1.650 Ron
  • Starting Stack: 100k
  • Day 2: Power Buy-in 5.000 Ron/ Stack 400k
  • Final Table: Level Time: 50 min.

 

Evenimentul este programat la unul dintre cele mai apreciate cluburi de poker din București, PokerRoom. Este situat central, în Piața Alba Iulia nr. 2. Clubul de poker s-a înființat în anul 2013, după ce acest domeniu a fost reglementat de autorități. În interiorul clubului jucătorii au la dispoziție 22 de mese cu câte 10 posturi. Aici au loc în mod regulat turnee de Texas Hold’em, dar sunt disponibile și jocuri în alte versiuni, ca Duke Poker, Omaha și Poker chinezesc.

888poker le-a pregătit fanilor un alt festival de top programat în vară

 

Evenimentul de la PokerRoom nu este singurul de cel mai înalt nivel pe care 888poker l-a pregătit pentru cei care îndrăgesc acest joc. Între 8 și 14 august, în tara noastră va avea loc 888poker LIVE Bucharest Festival, un eveniment de cel mai înalt nivel, care a devenit deja o tradiție.

 

Operatorul de online poker și-a propus să le ofere pasionaților o experiență totală, motiv pentru care organizează constant turnee live. În 2023 mai sunt programate etape în Madrid, Barcelona și Londra, astfel că Bucureștiul intră pe o listă selectă cu orașe în care au loc etape din cadrul festivalurilor 888poker LIVE. Anul trecut, evenimentul din țara noastră a fost organizat la Marriott Sheraton Hotel și s-a bucurat de un succes major.

 

Organizatorii promit surprize și la ediția din 2023, inclusiv pentru utilizatorii din mediul online. Aceștia vor putea câștiga pachete la turneele live prin finalizarea unei serii de provocări, astfel că este indicat să stați cu ochii pe 888poker în cazul în care sunteți pasionați de poker.

Midnight Poker TV Show s-a reluat cu un nou concept

 

 

Tot ca parte din politica 888poker de a le oferi utilizatorilor o experiență totală este și show-ul Midnight Poker TV Show. Deja unul dintre cele mai longevive show-uri de distracție din țara noastră, Midnight Poker TV Show s-a reluat în luna februarie cu un nou sezon.

 

Mai mult, formatul a fost ușor schimbat și le oferă și mai multe surprize participanților, pe lângă sumele garantate pentru calificarea în emisiunea difuzată de B1TV. Astfel, din acest sezon s-a introdus conceptul Mystery Bounty, iar premiile pentru recompense sunt în valoare de peste 50 de mii de euro. Așadar, fiecare jucător care va elimina un adversar va extrage și un premiu misterios. Acestea pot consta în intrări la turneele live ori online, materiale promoționale, etc.

 

Condițiile de participare la show-ul televizat sunt foarte simplu de îndeplinit. Utilizatorii trebuie să intre pe platforma 888poker și să participe la sateliții programați în fiecare vineri, de la ora 20:00, cu un buy-in foarte mic, în valoare de doar $5.

 

Primii șase jucători obțin calificarea la show-ul televizat, unde vor juca poker alături de o vedetă. Printre numele participante în noul sezon s-au aflat cântăreții What’s Up și Shift.

Acesta din urmă a participat și în trecut și încă de atunci și-a manifestat dorința de a reveni pentru a se distra într-un mediu responsabil. Toți cei prezenți în show-ul televizat au premii garantate. Câștigătorul încasează un cec în valoare de 2.000 de dolari, la care se adaugă bounty-uri misterioase pentru eliminarea adversarilor.

 

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
6.9 ° C
7.2 °
5.5 °
95 %
1.4kmh
17 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
7 °
mar
10 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...