spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăAdvertorialCazinouri legale în Germania și în România

Cazinouri legale în Germania și în România

În România, activitatea organizatorilor de jocuri de noroc online este supravegheată, reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). În Germania, aceeași responsabilitate îi revine Autorității Comune pentru Jocurile de Noroc a Statelor Federale din Germania. Cum pot găsi jucătorii cazinourile asupra cărora cele două autorități cad de acord, pentru a juca legal și din Germania, și din România?

Astăzi, foarte mulți români pleacă cu un contract de muncă în Germania. Pasiunea pentru păcănele și jocuri de noroc, însă, este la fel de mare și în țara natală, și pe meleagurile nemțești. Ceea ce intuitiv te gândești să faci este să-ți scoți telefonul, oriunde te-ai afla, și să te bucuri de jocurile preferate în mediul online din același cont de jucător. Însă când intervin restricțiile legale, lucrurile nu sunt la fel de simple.

Să găsești cazinouri la care poți juca în siguranță de oriunde din lume nu este o provocare ușoară. Pentru că fiecare stat are propriile legi și criterii după care acordă licențe operatorilor economici și le acceptă activitatea. Ca jucător care călătorește sau lucrează în străinătate, să găsești un cazino legal și într-un stat și în altul înseamnă să găsești un operator la intersecția legilor celor două, respectiv ce respectă cerințele de licențiere și într-o jurisdicție, și în cealaltă.

În acest articol, te ajutăm să le descoperi pe cele se conformează acestor cerințe, și care au atât o licență acordată de către ONJN pentru jucătorii români, cât și o aprobare din partea Autorității Comune pentru Jocurile de Noroc a Statelor Federale din Germania.

Top 3 Cazinouri legale în Germania și în România

Nu trebuie să îți creezi un cont nou la alt cazino doar pentru că te-ai mutat în Germania, și să pierzi toate bonusurile, beneficiile unui statut de membru VIP sau alte recompense câștigate până atunci.

Din fericire, există cazinouri care sunt legale și în Germania și în România, cu licență în ambele state, și îți poți deschide un cont la unul dintre ele ca să joci în siguranță, legal și fără surprize neplăcute. Indiferent de țara în care te afli, poți participa la jocuri de ruletă și blackjack, sau poți juca pentru distracție Gates of Olympus gratis. Uite mai jos 3 dintre acești operatori economici care sunt recunoscuți și licențiați atât de către autoritățile române, cât și de către cele germane.

1. Unibet

În Germania, Unibet Germany Ltd. este un furnizor de jocuri de păcănele online aprobat oficial, iar activitatea sa este supravegheată de către Autoritatea Comună pentru Jocurile de Noroc a Statelor Federale. De aceeași recunoaștere se bucură și în România, unde Comitetul de Supraveghere ONJN a emis o licență oficială pentru Unibet (Germany) Limited, valabilă până în anul 2026.

Platforma de jocuri este disponibilă, deci, atât în limba română cât și în limba germană, și permite atât participarea la pariuri sportive, cât și la sute de sloturi populare și jocuri de masă virtuale sau cu dealer live.

2. 888 Casino

Unul dintre marii operatori internaționali de pariuri sportive și jocuri de cazino, 888 este o altă platformă de jocuri pe care o poți accesa fără probleme atât din Germania cât și din România.

La noi în țară, operatorul are dreptul de a furniza jocuri de noroc online prin intermediul licenței emise de către ONJN până în 2026, în timp ce în Germania pune la dispoziția jucătorilor mii de jocuri de tip slot în conformitate cu legea. 888 Germany Ltd. se află pe lista albă emisă de către autorități în ianuarie 2023 și activează sub supravegherea Autorității Comune pentru Jocurile de Noroc a Statelor Federale.

3. Betano

Situația este similară și pentru Betano, deținută de o companie cu Sediul în Austria. La fel ca operatorii de mai sus, furnizează jocuri de noroc în Germania cu o activitatea supravegheată de către Autoritatea Comună pentru Jocurile de Noroc a Statelor Federale, iar în România deține licență de operare emisă de către ONJN cu valabilitate până în 2027.

Pariurile sportive și jocurile de tip slot pe platforma Betano vin cu o debordantă diversitate, astfel asigurând distracția jucătorilor fie că se află pe teritoriu românesc sau nemțesc.

Legea jocurilor de noroc în Germania vs. România

Cu toate că numărul cazinourilor acceptate în ambele jurisdicții este limitat, legile pentru jocurile de noroc nu sunt foarte diferite în Germania și România. Atât sloturile online, cât și jocurile de poker, jocurile de masă și cele sportive sunt permise în ambele state. Totuși, legea germană pentru jocurile de noroc a introdus o serie de schimbări și noi reglementări începând cu 2023, așa că vizitați această pagină și citiți despre cazinouri online Germania.

De asemenea, ambele state interzic participarea minorilor la jocuri de noroc până la împlinirea vârstei de 18 ani, limitează publicitatea în anumite intervale orare și reglementează activitatea operatorilor online prin intermediul unor autorități specializate (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc începând cu aprilie 2013 în România și Autoritatea Comună pentru Jocurile de Noroc a Statelor Federale începând cu 1 ianuarie 2023 în Germania).

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.5 ° C
19.6 °
18.8 °
43 %
3.7kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...