spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăAdvertorialCizme bej sau maro? Ce culoare va fi cea mai la modă?

Cizme bej sau maro? Ce culoare va fi cea mai la modă?

În sezonul rece, cizmele sunt alegerea cea mai populară în rândul femeilor atunci când vine vorba despre încălțăminte. Și, indiferent de ținutele alese, acestea se potrivesc perfect cu diverse stiluri. Dacă te întrebi ce modele să alegi, merită în primul rând să acorzi atenție unei culori care nu se demodează niciodată – maro sau bej. În magazine vei găsi astfel de pantofi în diverse stiluri: de la cele cu șiret delicat care adaugă un efect optic, până la cizme cu toc înalt. Ce să alegi între cele maro sau bej? Citește în continuare și vezi care modele merită atenția ta!

Cizme maro și bej – un succes în acest sezon

O trăsătură caracteristică a cizmelor este partea superioară care ajunge deasupra gleznei. Se presupune că sezonul lor este în principal toamna și iarna. Acest lucru nu este în întregime adevărat, deoarece selecția largă de modele asigură și disponibilitatea celor potrivite pentru zilele calde. Cizmele de vară au adesea degetele deschise, o parte superioară ajurata și sunt ușoare și aerisite.

Creatorilor de modă le place să combine botinele și cizmele de cowboy cu rochii și fuste de vară, aerisite. Totuși, toamna și iarna le oferă producătorilor de acest tip de încălțăminte mai mult spațiu pentru a-și etala abilitățile. Deja la sfârșitul verii, rafturile sunt pline cu diverse modele de cizme. Există, de asemenea, o gamă largă de culori din care poți alege. Dar dacă vrei să alegi încălțăminte în culori care vor fi cele mai la modă în acest sezon, optează pentru cizme bej sau maro.

Tendința cizmelor maro și bej – tot ce ai nevoie în garderoba ta

Pantofii pentru sezonul de toamnă și iarnă vor fi dominați de culorile pământii, în principal bej și maro. Cizmele bej sunt foarte populare datorită stilului lor universal. Dacă ești o persoană căreia nu îi place să iasă în evidență, poți alege cizme plate din piele întoarsă cu o haină maro sau deschisă la culoare. Dacă îți place să surprinzi și să te joci cu moda, bejul se va potrivi cu culori mai expresive: roșu, bleumarin sau verde.

Ceea ce trebuie să reții este că aceste cizme, datorită înălțimii lor superioare, îți pot scurta vizual silueta. Dacă dorești să eviți acest lucru, încearcă să elimini tăietura orizontală la nivelul gambelor. Purtând colanți negri și cizme de culoare deschisă, îți poți face picioarele să pară mai scurte decât sunt de fapt. Dacă ești o persoană scundă, alege cizme maro cu toc mai înalt și asortează-le într-un ton similar cu colanții sau pantalonii.

Ce să porți cu cizmele bej și maro?

Cizmele maro sunt pantofi casual care arată bine cu stilurile de zi cu zi. Punctul lor forte este că se potrivesc cu pantaloni, fuste și rochii. De aceea femeile le iubesc atât de mult. Cu toate acestea, există mici reguli care merită urmate atunci când alegi pantofii potriviți pentru o anumită ținută.

Modelele cu partea superioară mai largă sunt confortabile de purtat cu blugi. Este important ca piciorul pantalonului să se potrivească cu ușurință și să nu provoace niciun disconfort. Pantalonii cu picioare largi, de exemplu pantalonii suedezi, se potrivesc foarte bine cu cizme cu toc înalt.

In cazul fustelor si rochiilor ai mai multă libertate. De regulă, partea superioară strânsă și tocurile înalte arată mai bine cu o rochie sau o fustă sexy, potrivită. Partea superioară lejeră și largă este recomandată pentru ținutele evazate, retro sau boho.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
39 %
4.5kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...