spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăAdvertorialAlexanderShop, locul unde găsiţi cadouri perfecte de Crăciun pentru toţi cei dragi...

AlexanderShop, locul unde găsiţi cadouri perfecte de Crăciun pentru toţi cei dragi (video)

Cu paşi repezi ne apropiem de cea mai iubită perioadă din an, iar emoţia pregătirii decorului de Crăciun, a bradului sau a găsirii de cadouri perfecte pentru cei dragi devine tot mai intensă. 

Dacă nu aţi găsit încă decoratiunile sau darurile ideale, nu trebuie să vă faceţi griji, deoarece la magazinul AlexanderShop, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu 42, lângă parcul de la Casa Tineretului, veţi găsi cu siguranţă ceea ce căutaţi. Preţurile sunt dintre cele mai accesibile, iar calitatea produselor este una de top.

Cadouri pentru toţi cei dragi

În magazinul decorat în spiritul Sărbătorilor, veţi găsi o gamă largă de cadouri potrivite pentru a fi oferite în dar atât celor dragi, cât şi prietenilor sau colegilor de serviciu.

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou pentru Secret Santa puteţi opta pentru o selecţie diversă de căni, perfecte pentru o ciocolată caldă sau un ceai în serile friguroase de iarnă.

Le găsiţi în forme dintre cele mai variate şi haioase de spărgători de nuci, turtă dulce, maşinuţe, îngeraşi sau cu note muzicale. Nu sunt neglijaţi nici iubitorii de pisici, pentru care găsiţi linguriţe în formă de pisică. La fel de potrivite sunt şi ramele foto, moderne sau vintage, numai bune pentru a ţine nemuritoare clipele de neuitat.

Pentru domni aveţi la dispoziţie pahare de vin sau whiskey în genti suport, ideale pentru călătorii, pentru a savura ceva deosebit în concediu.

Tot la AlexanderShop găsiţi şi seturi de table, de şah, dar şi seturi de rummy din lemn masiv, sticle de vin personalizate pentru toate categoriile, de la prieten, familie sau mesaje simple cu „La multi ani!”.

Pentru doamne puteţi alege între o varietate de seturi cu cosmetice pentru corp sau geluri de dus frumos ambalate cu tematica de iarna, genti sau rucsaci, dar şi eşarfe din caşmir sau alte materiale fine.

De asemenea aveţi de ales între diverse sortimente de lumânări parfumate sau lumânari pentru Crăciun în diverse forme şi culori.

Veţi şi găsi o întreaga gamă de produse de aromaterapie, de la uleiuri esenţiale, beţe parfumate, conuri parfumate sau suporturi în formă de îngeraşi sau elefanti. La fel de potrivite sunt icoanele deosebite lucrate şi pictate handmade, dar şi figurinele atent lucrate cu scena Naşterii Mântuitorului.

Opţiuni variate pentru cei mici

Nu lipsesc opţiunile nici pentru cei mici. La AlexanderShop găsiţi o selecție de jucării și obiecte decorative ce-i vor încânta pe copii. Printre acestea se numără figurine cu soldăţei, spărgători de nuci, reni, îngeraşi şi spiriduşi.

Nu lipsesc nici globuri cu fulgi de nea ce fac deliciul prichindeilor, şi nici caruselele muzicale cu căluţi.

Dacă sunteţi în pană de idei, la  AlexanderShop găsiţi şi cosuri cadou gata pregătite ce conţin diverse sortimente de globuri, sticle de vin cu urari de Sarbatori Fericite, deliciosii biscuiti cu unt in cutii metalice cu peisaje de iarna, ciocolată şi cafea, singurul lucru care vă rămâne dumneavoatră de făcut fiind acela de a-l dărui celor dragi.

Decoraţiuni pentru un cadru de poveste

Pentru ca locuinţa dumneavoastră să capete un aspecte de poveste în zilele de Crăciun, la Alexandershop găsiţi globuri din sticlă de toate dimensiunile, globuri muzicale, dar şi decoraţiuni variate pentru pom de cea mai bună calitate. Printre acestea se numără pauni, ghetute, casute de turta dulce, îngeraşi, pitici, spărgători de nuci, spiriduşi, reni şi căluţi.

De asemenea aici găsiţi vârfuri de brad dintre cele mai deosebite, dar şi decoraţiuni din flori în toate nuantele, pentru ca bradul dumneavoastră să fie unul cu adevărat unic.

Pentru ca masa de Crăciun să arate magic puteţi opta pentru un sfeşnic deosebit din sticlă decorat elegant, în ton cu perioada aceasta, ce va încânta cu siguranţă privirile invitatilor. Ornamente de masă cu conuri de brad şi suporturi de lumânari, aranjamente de Crăciun, ghirlande bogate pentru şemineu, coroniţe de Craciun deosebite, Mos Craciun în dimensiuni diferite, căsuţe de porţelan sau ceramică cu lumini interioare pentru un decor cald şi primitor, precum şi multe altele le găsiţi la Alexandershop.

Magazinul Alexandershop este deschis în fiecare zi a săptămânii de la 08.30-19.30.

Produsele le puteţi vedea şi pe site-ul alexandershop.ro în categoria Crăciun, dar şi pe pagina de facebook Cadouri Alexandershop sau pe pagina de instagram @cadouribotosani unde veţi gasi postari zilnice cu produsele magazinului.

Pentru comenzi și sau alte detalii puteți apela 0749.125.017.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
39 %
4.5kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...