„Câinii” condamnați la victorie în „Groapă” cu Gaz Metan!

Dinamo București va primi vineri, 18 octombrie, de la ora 20:30 într-un meci contând pentru ultima rundă a turului acestui sezon regular al Ligii 1 vizita formației Gaz Metan Mediaș, echipă care nu i-a învins niciodată în istorie în propriul fief pe „alb-roșii”!
Ambele echipe au ca obiectiv în acest sezon calificarea în play-off-ul campionatului în afara căruia au rămas în ediția trecută a Ligii 1, astfel că duelul se anunță a fi unul extrem de tare și de disputat.
„Câinii” sunt pe locul 11 cu doar 14 puncte însă cu o victorie în acest duel putea termina turul în apropierea locurillor de play-off sau chiar pe loc de play-off având în vedere că de la locul 6, ocupat de FC Botoșani, distanța nu este decât de două lungimi în clasament.
De partea cealaltă, Gaz Metan este pe locul 4 cu 21 de puncte, ardelenii reușind runda precedentă cu mult noroc (n.r. Gaz- Academica 2-1) să pună punct seriei negre de patru meciuri consecutive dintre care trei în Liga 1 și unul în Cupa României în care au părăsit terenul învinși.
Duelurile dintre cele două formații au fost mereu spectaculoase și cu goluri de ambele părți. În ultimele10 confruntări directe în Liga 1dintre cele două formații s-au marcat mereu minim 2 goluri, iar în 7 dintre acestea au fost minim 3 reușite în meci. Nu în ultimul rând în 6 din ultimele 10 directe au marcat ambele formații! „Câinii” au câștigat 5 partide din ultimele 10 „directe” din Liga 1, Gaz Metan trei în timp ce două partide s-au terminat nedecis.

Deja ai votat!