marți, martie 19, 2024
AcasăSportIeșenii vor să stopeze invazia botoșănenilor la derby » Prețuri de...

Ieșenii vor să stopeze invazia botoșănenilor la derby » Prețuri de 40 de lei și 20 de lei la Poli- FC Botoșani de pe „Municipal!”

Cu toate că la duelurile pe care le dispută de regulă în Copou pun prețuri simbolice la bilete, la unele meciuri intrarea fiind și de 5 sau 10 lei, reprezentanții Poli Iași au aruncat derby-ul de luni de pe ”Municipal” în aer, declanșând războiul psihologic cu botoșănenii.
De frica prezenței masive a botoșănenilor la „derby de Moldova”, oficialii Poli Iași au luat decizia de a fixa un preț incredibil la bilete de 40 de lei la tribune și 20 de lei la peluze, intenția fiind clară de a-i descuraja pe botoșăneni, ca aceștia să nu ia cu asalt casele de bilete pentru ca prezența acestora să nu fie atât de masivă la meci.

Partida, care va avea loc în epilogul rundei a XIII-a, va aduce o premieră în istoria confruntărilor acestui duel al marilor orgolii. Pentru prima dată botoșănenii vor fi oaspeți pe propriul teren având în vedere că, din cauza lucrărilor de modernizare care au loc la arena din Copou, Poli Iași își dispută o serie de jocuri considerate pe teren propriu pe stadionul „Municipal” din Botoșani.

Cei de la Botoșani au anunțat chiar că vor respecta protocolul existent și se vor comporta ca niște oaspeți, urmând a folosi la acest meci vestiarul destinat vizitatorilor, în timp ce ieșenii se vor bucura de generozitatea pe care o oferă stadionul „Municipal”, trupa din Copou fiind considerată organizatoarea acestei partide.

Paradoxul va face ca galeria ieșenilor să stea în sectorul destinat galeriei botoșănenilor în timp ce galeria FC Botoșani ar urma să ia loc în țarcul destinat galeriei oaspete respectiv la Peluza Sud, cea dinspre Bulevard. Totodată, abonații obișnuiți ai FC Botoșani nu vor putea intra în stadion pe baza tichetelor pe care le-au achiziționat la începutul sezonului, decât dacă își vor procura bilete având în vedere că organizator este Poli Iași.  De asemenea, acționarii FC Botoșani vor fi nevoiți să stea în loja destinată oaspeților în timp ce oficialii ieșeni se vor bucura de loja șefilor botoșăneni.

Nu în ultimul rând, cele două bănci tehnice vor lua locul una celeilalte, iar pe tabela de marcaj, numele Politehicii va fi trecut primul, iar de la stația de amplificare a stadionului, tonul îl va da crainicul ieșenilor și nu cel al FC Botoșani, lucru care ar putea incita și i-ar putea irita pe suporterii grupării pregătite de Marius Croitoru.

La startul acestui duel cele două formații sunt despărțite în clasament de doar două puncte, Poli având 18 puncte iar FC Botoșani- 16 puncte. O eventuală victorie a trupei lui Croitoru ar face ca cele două formații să facă rocada în clasament la finele acestei ultime etape a turului sezonului regular.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
1.7 ° C
1.7 °
1.6 °
88 %
1.3kmh
92 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
9 °
vin
6 °
sâm
5 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De pe vremea când polițiștii și pompierii își ofereau flori unul altuia de Ziua femeii.

EDITORIAL

„Măi, Adriane, ce blestem o fi pe poporul ăsta de a ajuns până la urmă să aleagă între doi foşti comunişti?“. Este celebra replică...

EPIGRAMA ZILEI

Ar fi fost chiar anormal Să vrea post de preşedinte. El, la învârtit cuvinte, Fiind … ”Crin imperial” !   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...