Astăzi, ora 20:30 » FC Botoșani oaspete în derby-ul Moldovei cu Poli Iași de pe „Municipal!”

0

Derby-ul pentru supremația Moldovei din Liga 1 dintre Poli Iași și FC Botoșani, va cunoaște astăzi de la ora 20:30 un nou episod.

Partida, care va avea loc în epilogul rundei a XIII-a, va aduce o premieră în istoria confruntărilor acestui duel al marilor orgolii. Pentru prima dată botoșănenii vor fi oaspeți pe propriul teren având în vedere că, din cauza lucrărilor de modernizare care au loc la arena din Copou, Poli Iași își dispută o serie de jocuri considerate pe teren propriu pe stadionul „Municipal” din Botoșani.

La startul acestui duel cele două formații sunt despărțite în clasament de doar două puncte, Poli având 18 puncte iar FC Botoșani, 16 puncte. O eventuală victorie a trupei lui Croitoru ar face ca cele două formații să facă rocada în clasament.

Poli Iași, clubul organizator al evenimentului a luat decizia de a pune un preț incrediibil la bilete pentru a-i împiedica pe botoșăneni să vină în număr cât mai mare să-și susțină favoriții. Tichetele au prețul de 40 de lei la tribune și 20 de lei la peluze. 

Derby-ul Moldovei Poli Iași- FC Botoșani va avea loc astăzi de la ora 20:30, meciul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...