Croitoru și ai lui promit victoria cu Poli: „Vrem toate punctele în derby!” (Video)

0

Tehnicianul FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat că nu va pregăti meciul cu Poli Iași ca fiind unul în deplasare.

Chiar dacă elevii săi se vor schimba în vestiarul oaspeților, el va avea aceeași abordare ca la meciurile de pe teren propriu.

„Joc acasă și îl pregătesc ca acasă. Ne vom schimba în vestiarul oaspeților. Ei sunt cei care se ocupă de organizarea meciului. Mă aștept să vină foarte multă lume dar în același timp îmi doresc ca toți cei care vin să încurajeze jucătorii. Să înțeleagă că acești băieți minunați au nevoie de încurajări. Nu suntem perfecți, au și ei momente și momente dar lumea trebuie să înțeleagă că doar împreună putem reuși”, a declarat Marius Croitoru.

Antrenorul botoșănean se așteaptă la un meci greu și spune că punctele sunt foarte importante.

„Îmi doresc să fie cum au fost ultimele jocuri, cu victorie clară a Botoșaniului. Va fi un meci dificil pentru că este o echipă bună, din partea superioară a clasamentului, o echipă bine așezată, care stă foarte bine în teren. Au jucători cu experiență și jucători tineri, un antrenor foarte bun. Au demonstrat locul în clasament este meritat. Derby este doar pe teren. Nu avem orgolii, îi respectăm pe cei de la Iași. Cu siguranță și ei ne apreciază pentru ceea ce am făcut de când am intrat în Liga 1. I-am ajutat când au avut nevoie și probabil dacă vom avea și noi nevoie, vor face și ei la fel”, a conchis Marius Croitoru.

Derby-ul Moldovei Poli Iași- FC Botoșani va avea loc astăzi de la ora 20:30, meciul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...