Recompensă de 1 milion de euro pentru găsirea unui milionar dispărut în România

1

Familia lui Mohammed Albaghli, omul de afaceri din Kuweit, dispărut în România, în zona Cheia din județul Prahova, în 2015, a ridicat recompensa oferită pentru cine furnizează informații care să ajute la găsirea bărbatului de la 500.000 de euro la 1 milion de euro. Recompensa este valabilă doar o lună.

„Pentru o mai multă încurajare şi simulare, în vederea obţinerii de ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu tatăl nostru, pe perioada unei singure luni, luna august, recompensa va fi ridicată la suma de 1 milion de euro care va fi oferită oricărei persoane care oferă informaţii de natură să ducă la găsirea tatălui nostru”, a anunţat familia.

Oamenii vor să afle ce s-a întâmplat cu tatăl lor, care a fost văzut ultima dată în satul Cheia, din județul Prahova, pe 5 august 2015. Eforturile autorităților de a-i da de urmă bărbatului nu au avut succes.

„Până acum nu avem un răspuns clar despre acest lucru, astfel încât familia să fie liniştită şi să ştie ce s-a întâmplat cu el, astfel încât să se împace cu soarta. Vrem să ştim doar ce s-a întâmplat, pentru demnitatea lui şi ne dorim să găsim o soluţie pentru acest caz umanitar”, declara în aprilie 2018 ambasadorul Kuweitului

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

se încarcă...