Donald Trump s-a întors la Casa Albă

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost externat luni seară, după doar trei zile petrecute în spital, și s-a întors la Casa Albă.

În balconul reședintei sale, Trump și-a scos masca, pentru ca fotoreporterii și cameramanii să aibă imagini bune cu el. A pus masca în buzunar și așa a intrat în clădire, deși, oficial, încă este bolnav de COVID-19.

Potrivit celor de la NBC, Donald Trump va rămâne la reședința sa cât timp este tratat pentru virus, nu în aripa de Vest, unde se află birourile prezidențiale. Nu se știe cât de mare este focarul de COVID de la Casa Albă și nu este clar nici cât de gravă este forma pe care a făcut-o liderul american.

„Nu vă temeţi de Covid ”

La câteva ore după revenirea la Casa Albă, Trump a transmis un mesaj în care le recomandă americanilor să nu se teamă de virus și să iasă din case.

Mă simt foarte bine. Nu vă temeţi de Covid şi nu îl lăsaţi să vă domine viaţa! Am dezvoltat în timpul Administraţiei Trump, medicamente şi cunoştinţe medicale extraordinare. Mă simt mai bine ca acum 20 de ani”, a spus Trump

„Avem cea mai măreaţă ţară din lume. Ne întoarcem la treabă. Eu voi fi în faţă. Ca lider al vostru trebuia s-o fac. Ştiam că există acest pericol, dar a trebuit s-o fac. Există un risc, un pericol, dar asta este OK. Acum mă simt mai bine. Poate sunt imun, nu ştiu. Dar nu-l lăsaţi să vă domine vieţile. Ieşiţi! Aveţi grijă! Avem cele mai bune medicamente din lume. Toate obţinute în scurt timp. Şi sunt toate pe cale să fie aprobate, iar vaccinurile vor veni din clipă în clipă”, a adăugat el.

Deja ai votat!