sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăInternaționalPreședintele Pfizer și-a vândut 62% din acțiuni în ziua în care compania...

Președintele Pfizer și-a vândut 62% din acțiuni în ziua în care compania a anunțat succesul vaccinului anti-Covid

Președintele Pfizer, Albert Bourla, și-a vândut 62% din acțiuni în aceeași zi în care compania a anunțat succesul vaccinului experimental împotriva coronavirusului, conform BusinessInsider.

Anunțul privind succesul vaccinului a crescut acțiunile Pfizer cu aproape 15%. Bourla a vândut acțiuni cu valoarea totală de 5,6 milioane de dolari, la aproape cea mai mare valoare atinsă de acțiunile companiei din ultimul an. Vânzarea lui Albert Bourla făcea parte dintr-un plan adoptat pe 19 august, menționează compania, care este obligată să raporteze astfel de tranzacții.

Pfizer a confirmat că vânzările de acțiuni ale lui Bourla făceau parte dintr-un plan care permite acționarilor mari și persoanelor din interiorul corporațiilor cotate la bursă să tranzacționeze un număr prestabilit de acțiuni la un moment convenit.

Luni, Pfizer și partenerul său german BioNTech au declarat că vaccinul dezvoltat s-a dovedit eficient la peste 90% din cazuri. Cele două companii farmaceutice sunt primele care au raportat rezultate pozitive în stadiile finale ale dezvoltării unui vaccin împotriva coronavirusului.

Pfizer lucrează deja la un vaccin alternativ sub formă de pulbere pentru a elimina cea mai mare problemă a actualului vaccin, care constă în depozitarea la temperaturi extrem de scăzute, de -70 grade Celsius.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
-0.3 ° C
1.6 °
-0.6 °
90 %
0.5kmh
65 %
sâm
1 °
Dum
2 °
lun
0 °
mar
2 °
mie
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

„Tradiţii” strămoşeşti la Mileanca. Porţile furate în noaptea de sfântul Andrei au ajuns şi pe stâlpii de electricitate.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...