sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăInternaționalNoi simptome COVID, adăugate pe lista oficială a Serviciului Național de Sănătate...

Noi simptome COVID, adăugate pe lista oficială a Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie

Noi simptome COVID au fost adăugate pe lista oficială a Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie, la câteva zile după ce s-a încheiat programul de testare gratuită. Printre simptomele adăugate se numără inclusiv dureri de cap, diaree și nas înfundat, informează BBC.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Potrivit Digi24, specialiștii avertizează că multe dintre noile simptome incluse pe lista oficială a Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie „sunt foarte asemănătoare” cu cele ale răcelii și gripei.

Cele trei simptome ale unei infecții cu Covid care erau recunoscute până acum în Marea Britanie au fost: febră, tuse și pierderea mirosului sau gustului.

Aproape zece simptome noi

-dificultăți de respirație
-senzație de oboseală sau epuizare
-dureri musculare
-dureri de cap
-dureri în gât
-nas înfundat sau care curge
-pierderea poftei de mâncare
-diaree
-senzație de rău

Noile simptome au fost adăugate pe listă în condițiile în care acum majoritatea oamenilor trebuie să plătească dacă vor să facă un test COVID. Înainte, oamenii se calificau pentru testele PCR doar dacă prezentau unul dintre cele trei simptome principale, potrivit sursei citate.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
26.6 ° C
27 °
26 °
41 %
2.1kmh
100 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
26 °
mar
32 °
mie
31 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...