miercuri, iulie 24, 2024
AcasăInternaționalUcraina a atacat un radar de mare putere al Rusiei

Ucraina a atacat un radar de mare putere al Rusiei

Ucraina a atacat un radar de mare putere al Rusiei. A fost atins un nou record al forțelor ucrainene, dar și al dronelor kamikaze.Ucraina a atacat un radar de mare putere al Rusiei. A fost atins un nou record al forțelor ucrainene, dar și al dronelor kamikaze.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Pe 26 mai, o dronă a Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei a atacat stația radar cu rază lungă de acțiune „Voronezh M”, situată în orașul Orsk, regiunea Orenburg a Federației Ruse, a declarat o sursă din GUR (Direcției Principale de Informații a Ucrainei) pentru Ukrainska Pravda.

Un nou record pentru dronele kamikaze

„Dronă ucraineană a parcurs o distanță de peste 1.800 de kilometri până la o țintă inamică, stabilind un nou record pentru raza de avarie pentru dronele kamikaze”, a afirmat sursa.

Presa rusă a scris că un UAV (aeronavă fără pilot) „a căzut” lângă Orsk, iar ținta dronei „s-ar putea să fi fost un obiect militar”.

Anterior, cea mai îndepărtată țintă atacată de dronele ucrainene a fost un obiectiv din orașul Salavat din Republica Baskortostan, care se afla la 140 de kilometri mai aproape de granița cu Ucraina decât Orsk.

Continuarea în Aktual24

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...