Distincţii la Festivalul francofon de artă teatrală

0

Elevii Liceului de Artă „Ştefan Luchian” au cucerit numeroase premii la Festivalul francofon de artă teatrală desfăşurat pe scena Casei Tineretului. Astfel, grupul vocal, format din Raluca Ursu, Andrada Netedu, Oana Tăbultoc, Andrada Vasile (clasa a XI-a B) şi Andreea Vecliuc şi Mihalache Andra (clasa a X-a B) şi coordonat de profesoara Jeniţa Tănase, a ocupat locul 1 la secţiunea la care au participat.

Premii importante s-au obţinut elevii coordonaţi de Camelia Scarlii şi la secţiunea destinată teatrului. Astfel, piesa prezentată în concurs a fost recompensată cu premiul I pentru regie, premiul II pentru cel mai bun spectacol de liceu şi premiu II pentru popularitate. Individual, Marius Moţoc Marius (clasa a XI-a) a primit premiul I pentru rol principal, Mariana Hultoana (clasa a XI-a) – premiul II pentru rol secundar şi Robert Huţanaşu (clasa a X-a) – premiul III pentru personaj principal.

„Îi felicit din suflet pe elevii premiaţi, pentru că ei au depus un efort imens. Pe lângă disciplinele de cultură generală, ei s-au pregătit şi la cele de specialitate – muzică sau arte plastice, dar şi-au găsit timp şi pentru pasiunea lor, teatrul. De asemenea, le felicit şi pe doamnele profesoare care i-au coordonat, pentru că fără efortul și profesionalismul acestora nu s-ar fi obținut aceste rezultate”, a declarat Beatrice Cătălina Păpădie, directorul Liceului de Artă „Ştefan Luchian”.

Deja ai votat!
se încarcă...