Vot de încredere pentru managerul de la Mavromati

Mandatul managerului Spitalului Județean, Corneliu Mihai, expiră luna aceasta, iar reprezentanții Consiliului Județean au decis să îi prelungească perioada la conducerea celui mai mare spital din judeţ.

Potrivit reprezentanților CJ, şederea lui Corneliu Mihai va fi prelungită cu trei luni la şefia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), după care postul va fi scos la concurs. Costică Macaleți, președintele CJ, se declară mulțumit de activitatea actualului manager. „Se dă un interimat de trei luni, conform regulilor, după care va fi organizat concurs. Faptul că a ținut în echilibru spitalul, este un lucru foarte bun. Mi-aș dori ca viitorul manager, dacă nu va fi tot el, să facă același lucru, să țină în echilibru Spitalul Județean, ceea ce este un mare lucru”, a spus Macaleți.

Și postul de director medical, asigurat în prezent pe bază de interimat, va fi scos la concurs în aceeaşi perioadă.

Deja ai votat!

2 COMENTARII

  1. Cat a facut Macaleti la CJ tot atat a facut si parvenitul politic Cornel Mihai la Mavromati. Asa e cand te trezesti peste noapte intelectual dupa ce ai cumparat diploma de o facultate tip bordel. La bordel platesti, iei femeia si- ti vezi de treaba. La fel si la aceste asa- zise facultati… Cumperi diploma si ajungi peste noapte, din idiot, intelectual. Iar daca te prostituezi la greu politic, ii ungi pe toti cu bani, casuri si carnuri, atunci esti… Mare manager si om de afaceri. Chiar daca in realitate esti un mare IMBECIL!!! Important este sa stii in a carui barca politica trebuie sa fii.