miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTVot de încredere pentru managerul de la Mavromati

Vot de încredere pentru managerul de la Mavromati

Mandatul managerului Spitalului Județean, Corneliu Mihai, expiră luna aceasta, iar reprezentanții Consiliului Județean au decis să îi prelungească perioada la conducerea celui mai mare spital din judeţ.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Potrivit reprezentanților CJ, şederea lui Corneliu Mihai va fi prelungită cu trei luni la şefia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), după care postul va fi scos la concurs. Costică Macaleți, președintele CJ, se declară mulțumit de activitatea actualului manager. „Se dă un interimat de trei luni, conform regulilor, după care va fi organizat concurs. Faptul că a ținut în echilibru spitalul, este un lucru foarte bun. Mi-aș dori ca viitorul manager, dacă nu va fi tot el, să facă același lucru, să țină în echilibru Spitalul Județean, ceea ce este un mare lucru”, a spus Macaleți.

Și postul de director medical, asigurat în prezent pe bază de interimat, va fi scos la concurs în aceeaşi perioadă.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

2 COMENTARII

  1. Cat a facut Macaleti la CJ tot atat a facut si parvenitul politic Cornel Mihai la Mavromati. Asa e cand te trezesti peste noapte intelectual dupa ce ai cumparat diploma de o facultate tip bordel. La bordel platesti, iei femeia si- ti vezi de treaba. La fel si la aceste asa- zise facultati… Cumperi diploma si ajungi peste noapte, din idiot, intelectual. Iar daca te prostituezi la greu politic, ii ungi pe toti cu bani, casuri si carnuri, atunci esti… Mare manager si om de afaceri. Chiar daca in realitate esti un mare IMBECIL!!! Important este sa stii in a carui barca politica trebuie sa fii.

Botoșani
câțiva nori
25.4 ° C
25.6 °
22.8 °
71 %
3.7kmh
24 %
mie
30 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
32 °
Dum
37 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...