four × two =

A password will be e-mailed to you.

Maşini făcute praf de un puşti de 18 ani. Tânărul, care abia a obşinut permisul de conducere de puţin timp, a ajuns la spital după ce maşina pe care o conducea a lovit cu putere o alta parcată. Accidentul a avut loc duminică noapte pe drumul judeţean ce leagă localităţile Orăşeni Deal de Cristeşti. Tânărul se deplasa cu vietază spre casă, însă la un moment dat a lovit violent o maşină care era parcată pe podeţul din faţa unei gospodării. Din inerţie, maşina în care se afla acesta a fost ulterior aruncată în podeţul de beton, rămânând înfiptă în acesta. Rănit grav, tânărul a fost scos de oamenii din sat dintre fiarele contorsionate ale maşinii iar la faţa locului a fost solicitată intervenţia cadrelor medicale, prin serviciul 112. La faţa locului a ajuns echipajul de terapie intensivă mobilă, care i-a acordat tânărului primul ajutor, după care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Pacientul a ajuns în unitatea noastră prezentând un traumatism cranian puternic, precum şi traumatisme la nivelul gleznei şi gambei drepte. A fost stabilizat şi internat pentru supraveghere şi tratament de specialitate”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD. Cazul a fost preluat şi de poliţişti, care au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Şoferul nu era băut în acel moment.
Şirul accidentelor produse de începători a continuat şi ieri, de această dată la Stăuceni. Accidentul s-a produs, luni după-amiază, la ieșirea din localitatea Stăuceni spre Ștefănești. O mașină s-a răsturnat pe cupolă chiar la intrarea în curtea unei case.
Într-o curbă la stânga, un șofer începător a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil și s-a dat peste cap. Accidentul a avut loc pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de carosabil umed.
Mașina s-a răsturnat pe cupolă, însă toate persoanele aflate în interior au reușit să iasă, fără a fi înregistrate victime. Din nefericire, Fiat-ul Albea a fost puternic avariat.
Oamenii din localitate spun că gardul respectiv a mai fost distrus de câteva ori în urma unor accidente.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...