spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocalDaniel Botezatu candidează ca independent pentru Consiliul Local (Video)

Daniel Botezatu candidează ca independent pentru Consiliul Local (Video)

Profesor doctor Daniel Botezatu şi-a lansat, duminică, candidatura independentă pentru funcţia de consilier local al municipiului Botoşani. Evenimentul a avut loc în faţa Cinematografului Unirea.

Daniel Botezatu are până acum peste 900 de semnături din cele 1000 necesare pentru a-şi putea depune candidatura.
Profesor de peste 30 de ani la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi fost inspector general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, Daniel Botezatu a anunțat la începutul lunii aprilie că se retrage din PNL după aproape două decenii de implicare politică.

Am făcut tot ce-am putut ca această comunitate botoșăneană să se dezvolte”

Acestea era și vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Botoșani şi consilier local.
Am făcut tot ce se poate ca această comunitate botoşăneană să se dezvolte. Am mii de absolvenţi plecaţi în toate cele patru zări, iar ei şi părinţii lor cunosc persoana lui Daniel Botezatu şi nu e nevoie să am în spate sigla unui anumit partid”, a declarat profesor doctor Daniel Botezatu.
Acesta a precizat că primul lucru pe care l-ar face dacă ar câştiga funcţia de consilier local ar fi reintroducerea finanţării pentru ONG-uri care nu s-a mai acordat de câţiva ani.
„Sunt ONG-uri cu activităţi în domeniul social şi educativ pentru care suma de 2000-3000 mii de lei e o mană cerească şi consider că aceste sume mici pot fi acordate”.
Un alt proiect pe care botoşăneanul ar vrea să-l introducă ar fi decernarea anuală a premiului „Elevul anului” pentru cel mai bun absolvent al clasei a VIII-a, cel mai bun absolvent al clasei a XII-a la nivel de liceu şi cu o recompensă financiară corespunzătoare.
„Daniel Botezatu este o persoană profesionistă şi bine pregătită şi consider că poate fi un plus de valoare în consiliul local, iar din acest motiv am considerat că este bine să-l susţin în acest demers pe care îl încearcă”, a spus preşedintele comunităţii armene din Botoşani, Cristian Lazarovici.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
14 ° C
14.6 °
13.8 °
54 %
2.2kmh
85 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...