nineteen − 3 =

A password will be e-mailed to you.

Luna martie a debutat în judeţ cu o avalanşă de infracţiuni la regimul rutier. Vineri, de exemplu, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul naţional DN 29 C, de pe raza comunei Vârfu Câmpului, o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Suceava. Cu ocazia verificărilor, agenţii rutieri au constatat că vehiculul nu figurează înregistrat sau înmatriculat în circulaţie, iar suceveanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Prin urmare, pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmariculat.

Sâmbătă, un bărbat în vârstă de 60 de ani, care conducea un autoturism pe drumul comunal din comuna Gorbăneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului. Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au ajuns la faţa locului şi au realizat că şoferul duhnea a băutură. L-au pus să sufle în etilotest, iar valoarea rezultată a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru stabilirea alcoolemiei, iar la final a fost pus sub acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului.

Ieri, însă, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Darabani patrulau pe drumul naţional DN 29 A şi au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, ce fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu o viteză peste limita admisă, pe un sector de drum cu limitarea de viteză la 50 km/h. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat şi i-au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis. Tot ieri, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Corlăteni. Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, cel în cauză alegându-se cu un dosar penal pentru conducere fără permis.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...