13 + 8 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca scot la iveală aproape în fiecare zi noi documente falsificate. S-a întâmplat şi weekend-ul trecut, când aceştia surprins trei cetăţeni moldoveni şi un cetăţean cu dublă cetăţenie, cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani, care deţineau trei cărţi de identitate româneşti falsificate, dar şi un permis de conducere moldovenesc contrafăcut.

Falsurile au fost descoperite la controlul de frontieră, în momentul în care cei care intenţionau să treacă frontiera în calitate de pasageri ai unor microbuze, au trebuit să prezinte documentele. Cu privire la cele constatate, bărbaţii au declarat că au procurat documentele de la conaţionali, plătind sume între 50 şi 150 de euro, şi intenţionau să le folosească în Franţa, respectiv Germania, pentru a ocupa mai uşor locuri de muncă.

Poliţiştii de frontieră au deschis dosare penale şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...