12 + eighteen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Un fost candidat la Primăria Botoşani a rămas pieton după ce poliţiştii au descoperit că a condus băut.

Florin Zberea, cunoscut mai bine sub numele de Carai, cel care a participat la ultimile alegeri în calitate de candidat la Primăria Botoşani, a fost descoperit de poliţişti după ce a provocat un accident la care nu a vrut să se înţeleagă amiabil cu cel pe care l-a lovit.

Potrivit oamenilor legii, la intersecţia străzilor IC Brătianu cu Eternităţii, fostul candidat la Primărie nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi cu maşina şi a acroşat uşor autoturismul din spatele său.

Pentru că cei doi şoferi nu au reuşit să se înţeleagă pe cale amiabilă, şoferul păgubit a sunat la 112, astfel că la faţa locului au ajuns două echipaje de Poliţie. În momentul în care au încercat să îl testeze pe şoferul vinovat cu aparatul etilotest, acesta a ezitat să sufle, astfel că a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

La Urgenţe acesta a reuşit să sufle, în cele din urmă, rezultatul fiind de 0,35 grame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta se va alege cu o amendă şi cu permisul suspendat, urmând ca maşina avariată să fie reparată de către asiguratorul RCA.

Cu câteva ore mai devreme, un alt bărbat, de 23 de ani, din Botoşani, a ajuns la Urgenţe adus de poliţişti, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Testat cu aparatul etilotest, acesta a avut o alcoolemie de 0,93 în aerul expirat.

 

 

 

 

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...