3 − three =

A password will be e-mailed to you.

Luni s-a întrunit comisia de disciplină care anchetează cazul de la Şcoala din Baranca, unde un profesor este acuzat că a agresat un elev. Profesorul nu va fi suspendat până la finalizarea anchetei.

Copilul este în continuare în spital, sângerarea din ureche oprindu-se abia ieri.

Cercetarea o vor face reprezentanţii unităţii de învăţământ, după care rezultatul “La nivelul unităţii de învăţământ s-a întrunit o comisie de cercetare a abaterilor disciplinare. Membrii comisiei s-au deplasat la sediul şcolii din Baranca, unde s-au luat declaraţii copiilor, în prezenţa părinţilor şi urmează să se facă o analiză a acestor declaraţii. Se va sta de vorbă şi cu domnul profesor, ulterior”, a precizat un învăţător din cadrul unităţii de învăţământ.

Potrivit reprezentanţilor unităţii şcolare, preotul care este acuzat că ar fi bătut un elev la ora de religie întrucât nu a vrut să-și facă semnul crucii, activează doar de un an la unitatea de învățământ din Baranca. Acesta are 28 de ani iar vineri, la ora de religie, este acuzat că a tras de ureche și a izbit cu capul de perete un elev de 11 ani de la Școala Baranca-Cristinești.

Copilul se află în continuare în spital, unde va mai rămâne internat câteva zile. În urma examinării medicilor, copilul a fost diagnosticat cu un traumatism cranian acut, comoție cerebrală, fractură de perete anterior mastoidă stangă și temporară stangă, fiind stabilizat şi internat pentru supraveghere şi tratament.

Acuzat că ar vrea să obţină anumite avantaje materiale de la cel acuzat de agresiune, tatăl copilului a precizat că nici nu a luat legătura cu preotul şi nici acesta nu a încercat să contacteze familia.

De altfel, nici în cursul zilei de ieri preotul acuzat de agresiunea copilului nu a putut fi contacat pentru a prezenta un punct de vedere.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...