spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTAnchetă pentru copilul bătut la școală (video)

Anchetă pentru copilul bătut la școală (video)

Luni s-a întrunit comisia de disciplină care anchetează cazul de la Şcoala din Baranca, unde un profesor este acuzat că a agresat un elev. Profesorul nu va fi suspendat până la finalizarea anchetei.

Copilul este în continuare în spital, sângerarea din ureche oprindu-se abia ieri.

Cercetarea o vor face reprezentanţii unităţii de învăţământ, după care rezultatul “La nivelul unităţii de învăţământ s-a întrunit o comisie de cercetare a abaterilor disciplinare. Membrii comisiei s-au deplasat la sediul şcolii din Baranca, unde s-au luat declaraţii copiilor, în prezenţa părinţilor şi urmează să se facă o analiză a acestor declaraţii. Se va sta de vorbă şi cu domnul profesor, ulterior”, a precizat un învăţător din cadrul unităţii de învăţământ.

Potrivit reprezentanţilor unităţii şcolare, preotul care este acuzat că ar fi bătut un elev la ora de religie întrucât nu a vrut să-și facă semnul crucii, activează doar de un an la unitatea de învățământ din Baranca. Acesta are 28 de ani iar vineri, la ora de religie, este acuzat că a tras de ureche și a izbit cu capul de perete un elev de 11 ani de la Școala Baranca-Cristinești.

Copilul se află în continuare în spital, unde va mai rămâne internat câteva zile. În urma examinării medicilor, copilul a fost diagnosticat cu un traumatism cranian acut, comoție cerebrală, fractură de perete anterior mastoidă stangă și temporară stangă, fiind stabilizat şi internat pentru supraveghere şi tratament.

Acuzat că ar vrea să obţină anumite avantaje materiale de la cel acuzat de agresiune, tatăl copilului a precizat că nici nu a luat legătura cu preotul şi nici acesta nu a încercat să contacteze familia.

De altfel, nici în cursul zilei de ieri preotul acuzat de agresiunea copilului nu a putut fi contacat pentru a prezenta un punct de vedere.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.6 °
8.2 °
97 %
4.8kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...