twelve + eleven =

A password will be e-mailed to you.

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit şi confiscat, la sfârşitul săptămânii trecute, aproximativ 5.000 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de peste 47.500 de lei. Captura a fost realizată în urma unei acţiuni comune organizată de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, împreună cu lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut.

Astfel, în timp ce verificau malul Prutului, poliţiştii de frontieră au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Horodiştea, mai multe persoane care se îndreptau dinspre frontieră spre sat transportând mai multe colete voluminoase. Somaţi să se oprească, suspecţii au încercat să fugă, iar poliţiştii de frontieră au scos armele şi au tras şapte focuri de armă în plan vertical. Suspecţii au abandonat coletele într-un lan cu grâu şi au luat-o la fugă, despre incident fiind anunţate şi autorităţile de frontieră ale Republicii Moldova. Concomitent, au fost dispuse şi măsuri de cercetare a zonei. „La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 99.800 de ţigarete (n.r. – 4.990 pachete), în valoare de 47.560 de lei, care a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul STPF Botoşani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...