A fost relansată Aplicaţia Botoşani City Report

0

Aplicaţia Botoşani City Report a fost relansată de edilii botoşăneni, după ce câteva luni au fost făcute unele operaţiuni impuse de legea privind protecţia datelor cu caracter personal.

Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului, a anunţat astăzi că aplicația este din nou accesibilă botoșănenilor din municipiu. Potrivit edilului, botoşănenii care aveau aplicația instalată puteau transmite sesizări, însă aplicaţia Botoşani City Report nu mai apărea în Magazin Play pentru android.

„Am relansat aplicația Botoșani – City Report care a fost modificată din cauza prevederilor legislative privind protecția datelor cu caracter personal. Și așa cum am promis, în viitorul apropiat vom publica această aplicație și în Appstore pentru cei care dețin Iphone. Aplicația actuală are mai multe secțiuni în care se pot trimite petiții online, inclusiv cu atașarea fotografiilor din galeriile personale ale utilizatorilor”, a declarat Cosmin Andrei.

Viceprimarul a adăugat că, în forma anterioară a aplicaţiei se puteau încărca fotografii direct din aplicație, nu şi din galeria telefonului.

Petițiile online pot fi primite pe mai multe categorii, respectiv drumuri, iluminat, spaţii verzi, peisagistică; transport public local; reţele de apă caldă; ordine publică; domeniul public, salubritate; urbanism; impozite şi taxe locale; diverse. Totodată, pot fi trimise sesizări direct primarului Cătălin Flutur.

„Important față de versiunea anterioară este că se poate vedea un status al petiției și se poate răspunde petenților astfel încât colegii mei pot transmite și se poate comunica interactiv cu cetățenii. Există și statutus-uri care apar la petiții respectiv <înregistrat>, <în lucru> și <soluționat>”, a concluzionat Cosmin Andrei.

La această dată sunt înregistrate sute de petiții, care au o tematică diversă, de la mașini abandonate pe domeniul public, până la tăieri de arbori sau semnalarea prezenţei câinilor comunitari în diferite zone ale oraşului.

Deja ai votat!
se încarcă...