Familie diagnosticată cu Covid19 după un accident grav (video)

0

O veste proastă nu vine niciodată singură. Botoşăneanul rănit grav în accidentul de la Hârlău din urmă cu câteva zile a fost diagnosticat cu Covid19 în spital. Şi soţia lui, aflată la Botoșani, a fost internată după ce a fost descoperită pozitiv la Covid19.

Necazurile familiei au început la mijlocul săptămânii trecute, când tânărul de 36 de ani, din Botoşani, a fost transportat în stare gravă la Iaşi, după ce a fost victima unui accident rutier.

Acesta a fost transportat cu elicopterul la un spital din Iaşi, din cauza stării grave în care era, iar, aşa cum prevăd protocoalele pe tipul pandemiei, orice pacient care este internat într-o unitate sanitară este supus testării pentru Covid19.

Tânărul a fost internat la Iaşi, suferind mai multe traumatisme şi contuzii la nivelul ficatului. Spre surprinderea tuturor, acesta a fost depistat pozitiv la Covid19, fiind anunţat şi DSP Botoșani. Ulterior, cadrele medicale de la Botoșani au testat-o şi pe soţia acestuia, femeia fiind depistată şi ea pozitivă la Covid19. Femeia a fost internată în cursul zilei de duminică în cadrul Secţiei de Boli Infecţioase. Potrivit cadrelor medicale, bărbatul este stabil din punctul de vedere al traumatismelor, acesta urmând a fi supus şi unui tratament pentru Covid19.

Maşină izbită într-un cap de pod după ce şoferul a adormit

Accidentul cumplit a avut loc miercuri la amiază pe Drumul European E58, ce leagă Botoșani de Iași. Botoșăneanul angajat la Victor Construct, se afla la volanul unei autoutilitare, cu care se îndrepta spre Iași.

În dreptul localității Deleni, din județul Iași, acesta se pare că a ațipit la volan. În acel moment a pierdut controlul volanului, mașina ieșind de pe șosea și lovind un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului. Ulterior, autoturismul a lovit violent un copac.

Tânărul aflat la volan a suferit răni atât de grave, încât la faţa locului s-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD.

Aeronava medială a aterizat pe un câmp chiar lângă locul accidentului. Bărbatul a fost preluat cu multipe traumatisme de la faţa locului.

Din primele cercetări ale poliţiştilor la faţa locului, se pare că şoferul ar fi adormit la volan.

+10 -3
se încarcă...