Autorul accidentului mortal de la Cândeşti a fost identificat

Şoferul care a produs accidentul mortal de la Cândești de pe 15 octombrie a fost prins de polițiștii botoșăneni. Este vorba despre un tânăr de 19 ani din localitatea Ipoteşti. judeţul Suceava.

El a fost adus, luni, de polițiști pentru audieri. „A fost identificată o persoană din judeţul Suceava. A fost condusă la sediul Poliţiei pentru audieri. Autoturismul pe care îl deţinea corespunde descrierii şi avea schimbate elemente de caroserie. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa și parasirea locului faptei fără încuviințarea organelor de poliție, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie luate măsuri”, a precizat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Accidentul mortal a avut loc miercuri seară, în comuna Cândești. Un bărbat din localitate a murit lovit de o mașină. După accident, șoferul a fugit de la fața locului.

Victima, de 49 de ani, circula lângă o bicicletă, cu două vaci, pe marginea drumului, mergând spre casă. Autoturismul a intrat din plin în el când mai avea câteva zeci de metri până acasă. La fața locului au ajuns cadrele medicale, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Deja ai votat!