vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTMobilizare impresionantă în Campania "5000 de zâmbete"

Mobilizare impresionantă în Campania „5000 de zâmbete”

Astăzi a început etapa cea mai frumoasă a Campaniei „5000 de zâmbete”, iniţiată de Asociaţia „Grup Civic” Botoşani, condusă de Daniel Câşlariu. Voluntarii implicaţi în campanie au plecat în judeţ cu daruri pentru cei 5000 de copii.

De dimineaţă, zeci de voluntari au plecat spre copiii care aşteaptă daruri. Daniel Câşlariu a anunţat că voluntarii au ajuns astăzi la copiii din Cândeşti, Conceşti, Coţuşca, Cristineşti, Dersca, Havârna, Hilişeu Horia, Hudeşti, Păltiniş, Pomârla, Rădăuţi Prut, Viişoara şi Vlădeni.

Printre oficialii care au susţinut campania se află Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean, prefectul Dan Nechifor, primarul Cosmin Andrei, Gabriel Hârtie, inspector şcolar general, Monica Adăscăliţei, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Dan Şlincu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Gelu Graur, Sînziana Secrieru, Fetele din Botoşani.

Pur şi simplu când mă gândesc la numărul 5000, care este un număr consistent, îmi dau seama că sarcina dumneavoastră nu este chiar uşor de îndeplinit. Iată că şi în acest an reuşiţi să aduceţi zâmbete pe chipul a 5000 de copii, zâmbete care sunt, din punctul meu de vedere, foarte necesare în această perioadă. Sunt convins că în spatele fiecărui caz pe care-l preluaţi este o munca titanică a dumneavoastră şi a colegilor dumneavoastră. Campania 5000 de zâmbete este o campanie de suflet pentru cei mai mulţi botoşăneni. Este o dovadă a faptului că împreună, chiar dacă traversăm vremuri foarte grele, putem găsi resurse pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoi”, a transmis prefectul Dan Nechifor.

„Fiecare copil merită să fie bucuros în pragul acestei sfinte sărbători”

Copiii ne aşteaptă cu nerăbdare, dar şi noi ne dorim tare mult să-i întâlnim. Fiecare copil va primi câte o punguţă cu dulciuri, respectiv una sau două portocale. Lângă daruri vom pune urările noastre de bine şi toate gândurile noastre bune.

Fiecare copil merită să fie bucuros în pragul acestei sfinte sărbători! Sperăm ca această împreună lucrare pentru zâmbetul şi bucuria copiilor să fie începutul unei perioade deosebite pentru ei şi un îndemn pentru toţi cei aflaţi în funcţii de conducere să facă tot ceea ce este posibil pentru binele copiilor botoşăneni”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

El le-a mulţumit tuturor pentru sprijinul acordat şi aşteaptă în continuare să fie ajutat pentru a putea aduna 60.000 de lei, sumă cu care trebuie plătite pachetele cu dulciuri!

Pachetele cu daruri, duse în teritoriu de voluntari

Cea de a doua ediţie a Campaniei „5000 de zâmbete” se bucură de o susţinere exemplară. Voluntarii vor ajunge la copiii din 120 de şcoli, fiind sprijiniţi de 33 de directori şi peste 200 de învăţători. Totodată, pachetele cu daruri vor fi duse în teritoriu de 80 de voluntari, care vor folosi 50 de maşini. „Este una dintre cele mai frumoase acţiuni şi una dintre campaniile cu cea mai largă participare. Am socotit în mare traseele şi a rezultat că vom parcurge aproximativ 3.500 de kilometri”, a concluzionat Daniel Câşlariu.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...