Tânăr arestat pentru ultraj, după ce a lovit un pădurar

Un tânăr de 24 de ani din comuna Corni a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „ultraj”.

„În urma probatoriului administrat de către polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.1, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, s-a stabilit faptul că la data de 17 decembrie a.c., tânărul de 24 de ani împreună cu un alt tânăr de 25 de ani, au fost surprinși în padurea de pe raza localității Balta Arsă de către pădurar, un bărbat de 61 de ani, în timp ce scoteau arbori din rădăcini în vederea sustragerii. În aceste împrejurări, tânărul de 24 de ani i-a aplicat, cu o bucată de lemn, o lovitură pădurarului în zona capului, provocându-i suferințe fizice care au necesitat îngrijiri medicale”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Tânărul, Nicușor Bostan, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz și urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie propusă soluție procedurală.

 

 

Deja ai votat!