joi, iulie 18, 2024
AcasăLocal BTUnul dintre cei mai puternici afacerişti botoşăneni internat cu Covid19

Unul dintre cei mai puternici afacerişti botoşăneni internat cu Covid19

Unul din cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţul Botoşani a fost internat cu Covid19, după ce starea de sănătate s-a agravat.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Afaceristul botoşănean Tonino Boldea a început să aibă simptome specifice acestei afecţiuni de la începutul săptămânii trecute. Pe data de 9 a decis să meargă la Urgenţe, unde a fost consultat de un medic specialist. Cadrele medicale au decis că simptomele sale impun testarea pentru Covid, iar rezultatul a fost pozitiv.

Iniţial, acesta a rămas cu tratament la domiciliu, însă şase zile mai târziu starea lui nu s-a ameliorat.

A decis să revină la spital, pentru un nou set de analize, iar medicii specialişti au decis să îl interneze la Secţia de Boli Infecţioase.

Acesta a fost diagnsticat cu o afecţiune respiratorie cauzată de SARS-CoV-2 fiind în prezent monitorizat îndeaproape de medici.

Peste 80 de noi cazuri de Covid în judeţ

84 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). Instituția a transmis incidențele de infectare de marți, pentru fiecare dintre cele 78 de unități administrativ-teritoriale.

Trei localități din teritoriu prezintă incidențe de peste 3 infectări per mia de locuitori.
Cea mai ridică rată se înregistrează în comuna Sulița, unde sunt 5,63 infectări per mia de locuitori, urmând apoi comuna Leorda, cu rată de 4,34 și municipiul Botoșani, cu incidență de 4,35.

Mai bine de jumătate dintre noile cazuri, mai exact 52, au fost depistate în rândul locuitorilor din municipiul-reședință de județ.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...