miercuri, februarie 1, 2023
AcasăLocalUnul dintre cei mai puternici afacerişti botoşăneni internat cu Covid19

Unul dintre cei mai puternici afacerişti botoşăneni internat cu Covid19

Unul din cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţul Botoşani a fost internat cu Covid19, după ce starea de sănătate s-a agravat.

Afaceristul botoşănean Tonino Boldea a început să aibă simptome specifice acestei afecţiuni de la începutul săptămânii trecute. Pe data de 9 a decis să meargă la Urgenţe, unde a fost consultat de un medic specialist. Cadrele medicale au decis că simptomele sale impun testarea pentru Covid, iar rezultatul a fost pozitiv.

Iniţial, acesta a rămas cu tratament la domiciliu, însă şase zile mai târziu starea lui nu s-a ameliorat.

A decis să revină la spital, pentru un nou set de analize, iar medicii specialişti au decis să îl interneze la Secţia de Boli Infecţioase.

Acesta a fost diagnsticat cu o afecţiune respiratorie cauzată de SARS-CoV-2 fiind în prezent monitorizat îndeaproape de medici.

Peste 80 de noi cazuri de Covid în judeţ

84 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). Instituția a transmis incidențele de infectare de marți, pentru fiecare dintre cele 78 de unități administrativ-teritoriale.

Trei localități din teritoriu prezintă incidențe de peste 3 infectări per mia de locuitori.
Cea mai ridică rată se înregistrează în comuna Sulița, unde sunt 5,63 infectări per mia de locuitori, urmând apoi comuna Leorda, cu rată de 4,34 și municipiul Botoșani, cu incidență de 4,35.

Mai bine de jumătate dintre noile cazuri, mai exact 52, au fost depistate în rândul locuitorilor din municipiul-reședință de județ.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.7 ° C
2.7 °
1.1 °
70 %
3.1kmh
74 %
mie
6 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
Dum
-3 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Din când în când, trebuie să le amintești oamenilor că bei, dar bei cu stil.

EDITORIAL

Mediatizatul caz al fraților Tate care și-au deschis un punct de lucru „altfel” la o margine de București nu reprezintă decât vârful unui aisberg...

GÂNDUL ZILEI

De la anul, este cert, Veți primi pe telefoane Când nevasta e cu toane, Mesaje tip ... Ro Alert! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...