Protestatarul de pe chioşc internat la Psihiatrie (video)

Protestatarul urcat pe un chioşc, miercuri seară, a fost internat la psihiatrie. Bărbatul a fost convins să se dea jos de către negociatorul Poliţiei Botoşani, ajuns la faţa locului după câteva zeci de minute.

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, s-a urcat pe un chioșc dezafectat de pe strada Tudor Vladimirescu și amenința că se aruncă în cap. Botoșăneanul, care este tatăl lui Cătălin Stavără, iubitul fostului prim procuror, Raluca Stăncescu, a cerut să vorbească cu mai mulți oameni, printre care un superior din poliție, primarul Cosmin Andrei, președintele PNL Costel Șoptică, dar și cu un reprezentant de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

La faţa locului au ajuns mai mulţi polițiști și jandarmi, iar un negociator de la poliție l-a convins pe bărbat să coboare de pe chioșc. „Faţă de bărbat s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, iar ca măsură complementară a fost dispusă internarea sa la Secţia de Psihiatrie”, a spus Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!