Bazine de înot închise cu poliția

Trei piscine din Botoșani au fost închise marți, în urma unor controale făcute de forțele de ordine. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), marți, pe 19 ianuarie a.c., polițiștii botoșăneni împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani și Poliției Locale Botoșani au acționat pe raza municipiului Botoșani și a localităților adiacente, atât pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 în rândul populației, cât și pentru verificarea modului în care operatorii economici cu domeniu de activitate SPA & relax respectă măsurile impuse în contextul prelungirii stării de alertă.

„În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat trei sancțiuni contravenționale persoanelor juridice verificate pentru nerespectarea prevederilor legale privind suspendarea activității desfășurată în spații închise, precum piscine, locuri de joacă și săli de jocuri. La solicitarea organelor de poliție, cei trei operatori economici au sistat activitatea cu publicul”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Bazinele de înot acoperite funcționau în cadrul Parcului de agrement „Cornișa”, la Zăicești și la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași, administratorii acestora fiind amendați cu câte 1.000 de lei.

 

Deja ai votat!