Centru de vaccinare deschis la Dorohoi (video)

Un nou centru de vaccinare a fost deschis în această dimineaţă în judeţ. Acesta se află la Dorohoi, la Sala de Sport din strada George Enescu nr. 53 şi este destinat persoanelor care se pot vaccina în cadrul etapei a doua a campaniei. La deschidere au participat directorul Direcţiei de Sănătate Publică, medicul Monica Adăscăliţei, prefectul Dan Nechifor, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, dar şi managerul Spitalului Municipal Dorohoi, Valerian Andrieş.

Centrul are o capacitate de 60 de programări pe zi, iar prima persoană vaccinată astăzi în centru a fost o angajată a primăriei. Încă de la primele ore ale dimineţii mai mulţi oameni, care îşi făcuseră programări în prealabil, au mers la centru pentru a se imuniza împotriva Covid19. De vacinări s-a ocupat personal din cadrul Spitalului Municipal, coordonat de medicul epidemiolog şef al unităţii sanitare.

„Centrul de la Dorohoi arată extraordinar, se vede că s-au făcut eforturi foarte mari şi arată conform cerinţelor. Mă bucur că a început şi la Dorohoi să se facă vaccinarea, având în vedere că este o mare adresabilitate în această zonă fiind singurul centru care deserveşte nordul judeţului. Sperăm să fie bine”, a declarat medicul Monica Adăscăliţei.

 

 

Deja ai votat!