Circulaţia prin refugiul tramvaiului face din nou victime. Pieton accidentat grav (video)

Circulaţia prin refugiile de tramvai pare să creeze mai mult necazuri decât o fluidizare a traficului. Mai multe accidente au avut loc în ultimele săptămână pe liniile de tramvai din oraş, acolo unde s-a permis circulaţia autoturismelor prin refugiul tramvaiului.

Cel mai recent eveniment de acest fel a avut loc, luni după-amiază, în zona industrială, unde un pieton a fost lovit în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Autoturismul marca Volkswagen circula dinspre centru spre Cătămărăşti pe linia de tramvai, iar în dreptul staţiei din zona Romstal a lovit o femeie de 50 de ani, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecere.

Impactul nu a fost unul violent, victima fiind trântită pe aslfat chiar pe trecere, iar maşina a oprit la câţiva metri distanţă, semn că nu avea viteză foarte mare. Cu toate acestea, femeia care traversa strada a fost rănită destul de grav. „La faţa locului am găsit o persoană de sex feminin, victimă a unui accident rutier. Aceasta era conştientă, stabilă hemodinamic, dar prezenta o fractură de col femural şi observaţie traumatism de coloană cervicală. I s-a acordat primul ajutor şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii suplimentare”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

Deja ai votat!