Trafic afectat de noile modificări de la Urgenţe (video)

0

După ce Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a intrat într-un amplu proces de renovare şi extindere pacienţii, dar şi ambulanţele care îi transportă, au alte trasee decât cele ştiute până în prezent.

Odată cu închiderea completă a parcării Spitalului Judeţean de Urgenţă, bolnavii care vin cu maşini personale sunt opriţi la poarta unităţii, singurele maşini care pătrund în curtea unităţii sanitare sunt ambulanţele. Pentru că acestea nu mai pot ieşi în Strada Marchian, pe unde intră, ieşirea din curtea spitalului, după ce iau sau preiau bolnavi, se face în Bulevardul Eminescu, de pe aleea ce iese din părculeţul spitalului, în apropierea sensului giratoriu, unde traficul este şi aşa extrem de aglomerat. Măsura a fost luată însă, pentru a se putea fluidiza traficul de pacienţi la Urgenţe, acum fiind două zone separate pentru Covid şi non-Covid cu intrări separate pentru pacienţi.

Şoferii botoşăneni sunt astfel rugaţi să fie atenţi la rularea pe Bulevard, în preajma SJU, pentru ambulanţele care ies pe acolo au nevoie să poată intra cât mai repede în trafic.
Situaţia prezentă va dura pentru aprximativ trei luni, după care UPU se va muta într-o nouă locaţie, iar traficul în zonă va fi reconfigurat pentru ambulanţe.

Deja ai votat!
se încarcă...